Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! RTX 5080 61.649TL (Peşin fiyatına 6 taksit)

jajdjajdkak galax ın çöp 5080 leri 54k dan 75k ya çıkmış 1 ay içinde… anladım hocam…
  2. K

Steam Key Satan Siteler

10 dolar cüzdan bakiyesi için uyguna yardımcı olabilirim. İlgilenen özelden mesaj atabilir.
  3. ACİL SATILIK OYUNCU EKİPMANLARI - KULAKLIK - MOUSE VE DİĞERLERİ
    Closed

Satılık ACİL SATILIK OYUNCU EKİPMANLARI - KULAKLIK - MOUSE VE DİĞERLERİ

Acil satılık sıfıra yakın bir hyperx alpha s kulaklık sadece 1800 TL Acil satılık razer base station v2 chrome kulaklık standı SIFIR ÜRÜN sadece 1600 TL Hyper x fury ultra rgb mouse pad sıfıra yakın sert mouse pad 750 tl Logitech g502 hero kablolu 600 tl https://www.gardrops.com/themarcat101...
    1,800.00 TRY
  4. K

Amazon 100₺ indirim kodu

Özel değilse bana mesaj olarak grubu yazabilir misiniz?
  5. K

Amazon 100₺ indirim kodu

Bu kodları nerden görüyorsunuz hocam? Bana hiç böyle kodlar görünmüyor
  6. K

Amazon 100₺ indirim kodu

Aktif olan kod şimdi çalışmıyor neden ki
  7. K

Bim Market Çalışan Var Mı?

Merhabalar güncel olarak bimde çalışan var mı? Maaş ne kadar ve koşullar nasıl? Bugün başlayan birinin başlangıç maaşı nedir acaba?
  8. K

Hawk fab koltuklar 7.500TL

1.67 boyum var kilom 80 bu oyuncu koltuklarından “hawk exvega” vb önerebileceğiniz ne var benim standartlarıma göre Bu boylarda ve kiloda olup kullanan var mı?
  9. K

1000W PSU YETERLİ OLUR MU? YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Son 6 ila 8 aydır parçaları belli periyotlarla satın aldım. Ben toplamaya başlamadan 1 ay önce 7800x3d ler 8-11 iken toplamaya başladığım an 20 bin fiyatlarını gördü. Her şey aniden çok fazla arttı. Ve malumunuz enflasyon, değersiz para birimi vesaire derken ister istemez böyle bir duruma...
  10. K

1000W PSU YETERLİ OLUR MU? YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

ASUS 5080 EKRAN KARTI AMD 9800X3D İŞLEMCİ XPG CASTER RGB 6000 MHZ 30CL 32GB RAM MSI X870 TOMAHAWK ANAKART SAMSUNG 990 PRO 2TB M2 SSD SAMSUNG 870 EVO 1TB SATA SSD MSI CORELIQUID I360 SIVI SOĞUTMA CORSAIR QX120 RGB 6X FAN CORSAIR QX120 RGB 1X EGZOZ FAN ASUS TUF GT502 KASA...
  11. K

Hikayeli oyunlar önerisi

+holosco
  12. K

Yardım OYUN YAPIYORUM FİKİR

oyundan görüntüler yok mu?
  13. K

Rtx 5080 bobin cızırtısı olur mu

Muhtemelen galaxtır. O lanet firmada dün gibi bekliyordur kesin biri bobin sesini beğenmeyip geri gönderse de ben sıfır ürün versem diye.
  14. K

Hikaye Odaklı Oyun Tavsiyeleri

Metin2
  15. SIFIR ASUS TUF 4080 SUPER OC EDITION FIRSAT

Reply to question by 'kitapsatıs' on the classified ad 'SIFIR ASUS TUF 4080 SUPER OC EDITION FIRSAT'

5070 ile kafa kafaya bir kart değil; dlss aldatmacasını dahil etmeyin lütfen :) Onun dışında a tier kartlardan biri elimdeki asus. Sizde biliyorsunuz ki bu kart pazarında sadece chip i nvidiadan almak yetmiyor. Soğutma teknolojisi, garanti, iç aksan kalitesi, malzeme performansı vb bin tane...
  16. SIFIR ASUS TUF 4080 SUPER OC EDITION FIRSAT
    Closed

Satılık Nvidia SIFIR ASUS TUF 4080 SUPER OC EDITION FIRSAT

Arkadaşlar merhabalar, birkaç ay önce Hepsiburada üzerinden ve yine satıcısı Hepsiburada olmakla birlikte “Asus Tuf 4080 Super OC Edition” almıştım. Sistemi parça parça topladığım için ürün sıfır bir şekilde duruyordu. Kart borcumdan ve durumumun sıkışıklığından mütevellit satıyorum...
    45,000.00 TRY
  17. K

🔥İndirim Amazon 300 TL / 120 TL Kampanyası

Uygun olanlara indirim kodu kaç saat veya gün sonra geldi acaba?
  18. K

Birisi bilgisayarıma ve telefonuma RAT attığını iddia ediyor

Size biraz gizli bilgi vereyim; derinden… Adam ölüyor; her şeyi denedik. Üç farklı kıta, üç ilaç ama olmuyor. Vücudu bu savaşı baştan kaybetmiş. Artık hücreleri yenilenmiyor. Belarustan gelen ilaçlar etkisini günden güne kaybediyor. Acı çekiyor, öyle çok acı çekiyor ki hizmetçisi Rosalin onun...
Geri