Arama sonuçları: *

1. U

10.000 TL Bütçe ile 2K 144Hz+ Monitör Önerisi (Sıfır/İkinci El)

Selamlar herkese, Yaklaşık 10.000 TL bütçe ile 27 inç veya üstü, 2K çözünürlükte, minimum 144Hz yenileme hızına sahip bir monitör arayışındayım. Temiz olması durumunda ikinci el seçeneklerine de açığım. Araştırmalarım sonucunda kutu üzerindeki '1ms' ibarelerinin pazarlama taktiği olduğunu...
  2. U

6k-10k arası oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar arkadaşlar, Oyuncu koltuğu almak istiyorum bütçem 6k-10k arası. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
  3. U

Öneri 20-30k arası monitör önerisi istiyorum

Merhaba arkadaşlar, 20-30k arası bir bütçe ile bilgisayarımdan görüntü almak istiyorum, tek monitör olmak zorunda değil iki monitör ve monitör tutacağı gibi öneriler de çok ilgimi çekiyor. Öneriniz tek monitör kullanmam mı olur çift monitör kullanmam mı olur? Nedeniyle açıklarsanız çok...
  4. U

40.000₺ Sistem Parçaları Önerisi

Sevgili forum, bir bilgisayar sistemi topluyorum hazır bir ekran kartı üzerine Diğer bileşenler şu şekilde; ASROCK Z890 LIVEMIXER ATX Anakart INTEL Core Ultra 5 225F 3.3GHz İşlemci CORSAIR 32GB(2x16GB) Vengeance 6000MHz CL36 DDR5 Dual Kit Ram CORSAIR NAUTILUS 360 RS ARGB 360mm İşlemci Sıvı...
  5. U

Yardım Ch341A İle Msi B450M Pro M2 V2 Programlama

Uzun süredir çözemediğim bir sorunun çözümü için önerilen şekilde bios'u tekrar yazmak için CH341A aldım. İlk defa kullanacağım için çok da dikkat etmedim sadece isminden bahsedilmişti. MSI B450M Pro M2 V2 anakartımda bios chipsetini ararken "25q128fwsq" seri numaralı chipset'i buldum ama doğru...
  6. U

Kronik Mavi Ekran Sorununu Çözmeme Yardım Eder Misiniz?

5 yıldır kullandığım bilgisayarım çeşitli zamanlarla mavi ekran ve onarım ekranı döngüsüne giriyor. Kronik sorunlu bir model olduğu söylendiği için ssd'mi değiştirdim ve bir süredir sorunum çözülmüştü. Şimdi tekrardan bilgisayarı bir gün sorunsuz kullanıp kapatıyorum ertesi gün açılış sırasında...
  7. U

Yardım RX 590 furmark testi sonuçları berbat mı ?

Ekran kartımı 5 yıldır kullanıyorum hiç termal macununu değiştirmedim. Acaba sonuçlar ne kadar vasat, termal macun ve temizlik dışında bir şey yapabilir miyim? Furmark dışında memtest gibi ekran kartını test edebileceğim bir tool var mı ? Ekran kartı: Sapphire NITRO+ Radeon RX 590 Furmark...
  8. U

Çözüldü✓ Windows 11 Kurulum Sırasında Mavi Ekran

ÇÖZÜM: Rufus'ta başlat tuşuna basılınca açılan popup olan "windows kullanıcı deneyimi" ekranında ilk seçenek olan "Güvenli önyükleme ve TPM 2.0 gereksinimini kaldırın" seçeneğini işaretledim ve USB 3.0 portundan denemek yerine USB 2.0 portundan denediğimde, ekran kayma sorunu devam etti ama...
  9. U

Çözüldü✓ Windows 11 Kurulum Sırasında Mavi Ekran

Yeni SSD aldım temiz bir windows kurulumu için eski HDD'imin sata kablosunu söktüm. Her zaman yaptığım gibi, Windows 11 iso dosyasını MCT aracılığı ile indirdim. Rufus ile usb belleğime(daha önce de OS kurulumu için kullandığım ve yine aynı bilgisayar hariç hiçbir sorun yaşamadığım bir USB...
  10. U

Yardım PCIe 4.0 ssd PCIe 3.0 anakarta takarsam yaşayabileceğim problemler nelerdir ?

Tek pcie 3.0 portu mu var ekran kartım o porta mı takılı ? Diğer portlar 2.0, eğer 2.0 da takılı kalacaksam anakart almaya da öncelik vereceğim
  11. U

Yardım PCIe 4.0 ssd PCIe 3.0 anakarta takarsam yaşayabileceğim problemler nelerdir ?

PCIe 3.0 portu olan anakartıma PCIe 4.0 m2 ssd takmak istiyorum. Kingstone KC3000 ssd'sini anakartıma takabillir miyim? x16 slot olduğu yazıyor datasheet'de ekte görseli bırakıyorum. Bu pcie portunda ekran kartım mı takılı? Ssd takmak istediğimde pcie 2.0 portuna mı takacağım ? Ortalama ne gibi...
  12. U

Öneri 5 pin hot swap switch önerisi

Peki hocam lineer ve düşük pressure isteyen switch önerisi yapabilir misiniz.
  13. U

Evet çok hassas ve sessiz olsun istiyorum. Silent peach çok hoşuma gitti, etrafındaki korumalar dikkatimi çekti keycaplerle uyumlu olur mu hocam?
  14. U

Hocam 3 pinli sallanma yapar derken, rahatsız edicek düzeydeyse tamamen es geçicem 3 pinli switch satın almayı. İçindeki switchlerden memnun kalır mıyım bilmiyorum ama ultra sessiz ve hafif bir switch deneyimlemek istiyorum. Bir de değiştirebileceğim bir set switch'de evde bulunsun istiyorum her...
  15. U

Dün temu'dan AULA F75 siparişi verdim. İçinde gelecek switchler hakkında bir bilgi bulamadım, epomaker sitesinde de 2 farklı switch'le satışı var sanırım onlar hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim öncelikle. Gelecek switchleri bilmediğimden hazır custom'a da geçebiliyorken switch aramaya...
  16. U

Öneri Klavye Önerisi 2.200 TL

Klavyeyi sipariş ettim, thunder black rengini switch bilgisi temu sayfasında bulamadım. epomaker'ın sitesinde glacier blue ile arasında switch farkı var. LEOBOG Reaper Linear Switch ile LEOBOG Graywood V3 arasında ne gibi bir fark var kullanım sırasında?
  17. U

Bu tarz bir mouse ve veya mousepad önerisi de var mı klavyeye 5 dakikada aşık oldum da
  18. U

Maks 2.200 ₺ bandında mekanik klavye önerisine ihtiyacım var. Bütçe aşağı doğru daha esnek :) Önem sırasına göre, isteklerimi yazıyorum, özellik olarak isteklerim bulunmasa da olur sadece olsa iyi olur şeklinde; 1 - Ses çok çıkarmasın istiyorum (blue switch kesinlikle olmasın) 2 - Şarjlı ve...
  19. U

Öneri 4000 TL Tablet önerisi

Maks 4.000 TL bütçem var, müzik film izlemek için kullanılacak f/p tablet önerebilir misiniz ?
  20. U

Görüntü alamıyorum lütfen yardım edin

Dün bilgisayarı kullanırken hiçbir sorun yoktu. Hiçbir şeyi değiştirmemiş olmama rağmen VGA ışığı yanıyor ve görüntü alamıyorum. Bios'u resetlemek için pili çıkardım, gücü kestim ve yaklaşık yarım saat sonra tekrar taktım. JBAT1 pinlerinden (2 tane olmasını bekliyordum ancak 4 adet vardı) ilk 2...
Geri