Arama sonuçları: *

1. W

15.000 tl ile müzik kulaklığı önerisi ?

Bunun 5 bin tl lik kulaklık ile farkı gerçekten oluyor mu değer mi
  2. W

15.000 tl ile müzik kulaklığı önerisi ?

3 yıldır kullandığım samsung bit marka kulaklığım hoporleri patladı ,müzik dinlemeyi sevdiğim için ise güzel bir kulaklık arıyorum bütçem 15 k ama ucuza güzel onerebiliesiniz
  3. W

65.999 Msi katana laptop alınır mı?

Zaten masaüstü sistemim var ama laptop da almak istiyorum oyun için hikaye ağırlıklı sizce yeterli mi?
  4. W

Bilgisayarım nekadar eder ?

Amd ryzen 7500 f işlemci Biostar b650 mp e pro 6000 Inno3d RT4070 süper twin x2 Lexar thor 16x16 6000 mhz cl 32 Adata legend 2 tb 5000.3200 Xpg k Mesh kyber 750 w 80 gold Thermalright pherless assasing 120 m .monitör MSI MAG 274QRFW 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Toplu halde satmak istiyorum kaça...
  5. W

12gb vram yeterli mi?

Bende sistem almadan önce sürekli düşünürdüm 12 gb yeter mi vs diye ama 4070 süper aldım şuan için herseyde gayet yetiyor oyun oynamak istediğim de bu oyun bilgisayar 2 k da açar mı diye düşünmüyorum param yeter mi diye düşünüyorum. Yani 3 4 yıl için bence çok güzel bir seçenek 12 gb
  6. W

Cpu sıcaklığım 105 dereceye çıkıyor masaüstü acil yardım

Arkadaşlar aslında bu tarz şeylerden pek anlamam bilgisayarın şuan bir sorunu yok ana core temp indirip bakayım dedim cpu için verdiği 105 civarı mi derece yoksa ben yanlış yere mi bakıyorum
  7. W

2 tb saglam bir sdd önerir misiniz?

5 6 k bütçem var biraz daha çıkabilirim donanımsal olarak sağlam sdd öneriniz var mı
  8. W

Eski m2 sdd değiştiriyorum yenisi nasıl ?

Arkadaşlar eski adata sdd yenisi ile değiştirmek istiyorum sırf 2tb yapmak için sizce deger mi depolama yetmiyor almışken iyi marka alayım diyorum
  9. W

Arkadaşlar kule tipi sogutucuyu yanlış mı taktım ?

Bugün termal macun aldım işten sonra yapacağım ve sizde termal macun nasıl sürülür videosu var mı youtube bakıyorum herkes farklı gösteriyor 1747055648 Öyle takınca siyah ekran hatası alıyorum 1747055748 Bugün termal macun aldım ozaman Soğutucuyu söküp tam tersi yapacağım fanlarida 1.3...
  10. W

Şuan onu denedim ama öyle olmuyor takılmıyor
  11. W

Peki fanlar saat yönüne dönmeli değil mi ?
  12. W

Evet tüm ihtiyacımı karşılıyor ses kalitesi de muazzam en yükseğe çekemiyorum ses artsa bile çızıltı vermiyor ben memnun kaldım
  13. W

Evet o siyah yöne üflüyor diğer sağ tarafa elimi koyduğumda bir hava gelmiyor ama o sol taraf serin hava akışı var
  14. W

Bilmiyorum ki tam nasıl olacak internettsn gordugumu yaptım ama bir başkası arkadan başlatıp dizmiş fani 1746989051 Egsoz dediğiniz o siyah Led olmayan kısma üflüyorsa diyorsunuz değil mi 1746989115 O siyah egzoz fanın arasına elimi koyduğumda serinlik geliyor ozaman doğru dimi
  15. W

6 saat furmark testi normal mi ?

Bir çok uzman öyle söylüyor
  16. W

Yeni Bir bilgisayar neden siyah ekran verir

Bazen saatlerce oyun oynuyorum sorun olmuyor Bazen ise youtube girsem direk siyah ekran oluyor bilgisayar her şey çalışıyor ekran gelmiyor fanlar hizlaniyor. 16.16 ram kullanıyorum 1 tanesini çıkarınca Bazen 1 2 ay boyunca hiç hata almıyorum ama bir süre sonra yine hata veriyor .işlemciyi ilk...
  17. W

Güncelledim ama faydası olmadı 1746870102 Onu nasıl duzelticem
  18. W

Genel olarak oyunlarda oluyor. Ama bazen youtube bile oluyordu .mesela callof duty açtım oyunu başlattım karakteri açık bıraktım öyle sabaha kadar durabiliyor ama bir razı oyunun içine girsem direk siyah ekran oluyor fanlar hızlanıyor bazen ise google gezinsem oluyor .işlemci termal macununu ben...
  19. W

Kardeşim ne yaparsam yapayım siyah ekran hatasini çözemiyorum bazen 2 saatte bir bazen 2 ayda bir hata veriyor şuan işlemci cpu Soğutucu kablosunu yanlış yere takmışım onu düzelttim yine olursa artık servise yollayacağım
Geri