Arama sonuçları: *

1. B

2. el Mac Mini alırken nelere dikkat edilmeli ?

En iyisi bir troy mağazasına gidip ücret karşılığında inceletmek olacak sanırım En iyisi bir troy mağazasına gidip ücret karşılığında inceletmek olacak sanırım. Teşekkür ederim
  2. B

Donanımsal olarak 16gb RAM 512gb SSD. Hani nelerini kontrol etmem gerekiyor bu cihazda. Seri no sorgulama yapacağım. Herhangi bir üçkağıt vs olur mu ? İlk defa mac alacağım.
  3. B

Arkadaşlar merhaba, 2. el Mac Mini m2 alacağım. Nelere dikkat etmem gerekiyor ?
  4. B

Çözüldü✓ MAC Mini M2 16gbRAM 256gbSSD - alınır mı ? Windows sistem mi almalıyım ?

Taşınabilir harici bir ssd işimi görmez mi ? Verim alabilir miyim ?
  5. B

Çözüldü✓ MAC Mini M2 16gbRAM 256gbSSD - alınır mı ? Windows sistem mi almalıyım ?

Peki monitör tercihimde bir problem yaşar mıyım ? Harici bir ssd kullanmam bir sorun yaratır mı sizce ?
  6. B

Photoshop, illustrator, premiere pro ve after effects ağırlıklı kullanım sağlıyorum. Aynı zamanda az da olsa blender programını da kullanıyorum.
  7. B

Arkadaşlar merhaba, Sadece tasarım video edit işlerimde kullanacağım hiçbir şekilde oyun oynanmayacak. Rami normalde 8gb ancak 16gb olarak alacağım ileride problem yaşamamak için. Sizce 16 gb ram yeterli olur mu ? Harici 1-2 tb bir SSD bu cihaza takılarak sorunsuz kullanılabilir mi ? MSİ...
  8. B

Çözüldü✓ BİLGİSAYAR TOPLUYORUM, YARDIM

Bütçe olarak daha fazla yükselemiyorum malum ekonomik şartlar. sRGB bir monitör, klavye, mouse da eklenince ister istemez fiyat artacağından dolayı. 1714817230 i5'i soğutamaz mı 240'lık ?
  9. B

Toplattığım bilgisayarcının elinde bulunan 2. el bir ekran kartı. Çok az kullanılmış olduğunu belirtiyor. Tabii ki teste tabii tutmakta fayda var.
  10. B

Araştırmalarım sonucunda tasarım ağırlıklı kullanılacak sistemlerde işlemcinin intel olmasının daha uygun olacağı belirtiliyor. O bakımdan amd düşünmüyorum ama teşekkür ederim.
  11. B

Arkadaşlar selamlar; Grafik tasarım için bir sistem toplatıyorum. Hiçbir şekilde oyun oynanmayacak. Adobe Photoshop, illustrator, after effects ve premiere pro yoğunluk olarak kullandığım programlar. Çok büyük projeler yapılmayacak, buna istinaden de bütçem yüksek değil. Aşağıda özelliklerini...
Geri