Arama sonuçları: *

• Users: VULO
  • Order by date
  1. VULO

Öneri Beyaz sistem için sıvı soğutma ve fan önerisi

msi mag coreliquid 360r v2 white bakabilirsin 5k tl değebilir
  2. VULO

minecraft launcher problemi

selamlar ben yaklaşık 2 yıl önce minecraft launcher yüklemiştim içinde win 10 edition,java ve dungeons vardı son zamanlarda girmeye çalıştığımda hep oyun kilitlendi yazıyordu bende ayarlardan oyunun verilerini sildim baştan giriyim dedim ve yanlışlıkla komple silmişim microsoft store a...
  3. VULO

incehesap,itopya güvenilirlik

selamlar hazir sistemlere baktığım zaman itopya ve incehesabın diğer sitelere göre daha ucuz olduğunu gözlemledim sizce bu 2 sitede güvenilir mi?
  4. VULO

r5 5600 f/p ekran kartı öneri

selamlar ben bir siteden hazır sistemlere bakıyordum ve r5 5600 + rx 6600 gördüm herhangi bir darboğaz vs. yapar mı veya rx 6600 yerine önerebiliceğiniz bir f/p ekran kartı var mıdır? NOT: genel olarak gta 5 , cs2 , pubg , valorant , minecraft oyunlari oynucam hikayeli oyunlara pek ilgim yoktur...
  5. VULO

1 TB HDD vs 500 GB SATA SSD

oyun içinse kesinlikle ssd kullanmalısın. unutma en kötü ssd en iyi hdd den daha hızlıdır.
  6. VULO

sadece işlemcisi kaldırmayan laptoba windows 11 yüklenir mi?

laptobum lenovo yoga 500 8 gb ram taktırmaya çalıştım fakat takmaya çalışan adam oradan çıkarılamadığını söyledi yani 4gb ım ancak 240gb ssd bulunuyor windows 11 gereksinimlerde 4 gb yeteceği yazıyor
  7. VULO

sadece işlemcisi kaldırmayan laptoba windows 11 yüklenir mi?

6 yıllık bir laptobum var. içinde windows 10 kurulu ve windows 11 yüklemek istiyorum. fakat işlemcim i5-6200u ve sadece işlemcim yetmediğinden dolayı belki bir sorunla karşılaşırım diye windows 11 kurmamam lazim diye düşündüm bilgisi olan biri yazabilir mi?
Geri