Arama sonuçları: *

1. M

Nova 1 mi ? Corsair Hs 55 mi ? Kullananlardan öneriler

merhaba bende iki ürün arasında kaldım siz hangisini aldınız ve deneyiminiz nedir fikir verirseniz sevinirim
  2. M

Corsair HS80 USB vs HyperX Cloud 3 Kablolu

merhaba aynı ürünler arasında bende kararsız kaldım aldıp deneyimlediyseniz fikir verirseniz çok sevinirim
  3. M

HyperX Cloud III vs Corsair HS80 Premium

merhaba aynı şekilde bende iki ürün arasında kaldım deneyimlerinizi belirtirseniz çok sevinirim
  4. M

HyperX Cloud 2 mi? Corsair HS80 mi?

merhaba hangi ürünü aldınız bende hs80 veya cloud 3 almayı düşüniyorum deneyimlerinizi fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim
  5. M

Corsair Hs80 Alınır mı?

merhaba ürünü aldınız mı bende almayı düşüniyorum deneyimlerinizi fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim
  6. M

Çözüldü✓ Corsair HS80 mi SS Arctis Prime mı ?

merhaba hangisini aldınız acaba bende hs80 almayı düşünüyorum yorumlarını fikirlerini belirtirsen sevinirim
  7. M

Corsair HS80 hışırtı sesi

merhaba bende hs80 almayı düşünüyorum memnun kaldın mı hala kullanıyor musun fikir verirsen sevinirim
  8. M

corsair hs80 için yardım

merhaba yerine ne aldınız acaba bende hs80 almayı düşünüyordum bu tür sorunlardan sonra hyperx cloud 3 e yöneldim sizinde fikirlerinizi alabilir miyim
  9. M

2000-3000 TL OYUNCU KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba 2000 ile 3000 tl arasında bir bütcem var valorant cs gibi oyunlar oynuyorum bazende müzik için kullanıyorum beklentim çok üst düzey bir mikrofonu olması vs değil bu ihtiyaçlarımı karşılayacak bir kulaklık arıyorum yardımcı olur fikir verirseniz sevinirim ses kalitesi rahatlık malzeme...
  10. M

CLOUD 3 VS HS80 OYUNCU KULAKLIK ÖNERİSİ

Max 3000 tl fiyatlarına sizin önerebilceğiniz farklı bir kulaklık varsa tavsiyenizide alabilirim
  11. M

Cloud 2 deneyimi kısa bir süre yaşadım gayet güzeldi 3 ü hiç deneyimlemedim 1000 tl fark değer mi cloud 3 için
  12. M

Merhaba Corsair HS80 modeli ile Hyperx Cloud 3 modeli arasında kararsız kaldım valorant oynuyorum ses kasmam hafifliği rahatlığı ve uzun ömürlülüğü önemli benim için tecrübeniz var ise yardımcı olursanız sevinirim HS80 Modelini bir kez denedim fakat kulağıma tam oturmamış gibi hissettim fakat...
Geri