Arama sonuçları: *

1. P

BF6 Ses Kesintisi Sorunu!

Oyun içinde sanki FPS drop yiyormuşum gibi ses kesintisi yaşıyorum ama aksine oyunda 0 donmam var FPS'de iyi seviyelerde. Çözümünü bilen yada duyan varmı ?
  2. P

FC 25 4-5 Sn. Donma sorunu

Malesef hocam oyuna bununla alakalı adam akıllı güncelleme gelmesi lazım optimizasyondan kaynaklı bu
  3. P

Hala düzeltebilen olmadı değil mi ? :/
  4. P

Durum hala aynı güncelleme falan geldiğide yok **
  5. P

FC 25 DONMA SORUNU YAŞIYORUM

Çözüm bulan olabildi mi ?
  6. P

Açıkçası ben bu soktumun EA'in güncelleme ile de pek düzelteceğini düşünmüyorum.. Durum hala aynı bi giriyim diyorum çatır çatır takılı kalıyor 3-4 sn. sonra devam ediyor.
  7. P

Hergün farklı bir şey deniyorum yok yani yok olmuyor oynayamıyoruz adam akıllı inşallah güncelleme gelir erkenden bu AMD sistemlerde daha çok oluyor EA'nın AMD ile bir sorunu var **
  8. P

Ya bende her maç farklı ayarlar deniyorum düzeldi gibi oluyor ama yok gene donmaya devam ediyor. Net çözümünü bilen yok heralde ** delirecem ya
  9. P

Lanet olsun valla ya para veriyoruz fln ağız tadıyla oyun oynayamıyoruz inanılmaz çözülmüyor soktumun sorunu
  10. P

Beyler Oyun içerisinde sıklıkla 4-5 saniye takılı kalıyorum o sırada oyun akıyor tabi nasıl çözebilirim yaşayıp çözen oldu mu ?
  11. P

FC 25 DONMA SORUNU YAŞIYORUM

Reis aynısını yaşıyorum ya çözebildinmi sistemlik sıkıntı yok 6700xt var bende 4-5sn gidiyor oda oyununun anasını belliyor zaten zevki kaçıyor
  12. P

Steam acces denied hatası

Dostum noldu bu hatayı çözebilmişmiydin ?
  13. P

Steam Acces Denied Hatası

Beyler hem steam uygulaması kütüphane harici gitti hemde internet sitelerinden bile VPN'siz girilmiyor nasıl çözebiliriz bunu ?
Geri