Bende de 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 ram var. RAM açısından bir fark olacağını sanmıyorum.
1731269965
Sadece termal macunu dengeli dağıtmaya özen göster. Ufak bir araştırma sonucunda onun için en iyi yöntem X şeklinde macun sürme sonucuna vardım. Onun dışındaki işlemler kolay. Zaten gaming gen...
evet thermalright assasin 120 x argb tarzında bir adı vardı
1731241723
Kolay o Galax’ın bir programı var oradan rahat bir şekilde yapılıtor. Fakat diğer rgb parçalar için aynısını diyemiyeceğim
Ya o argb olayı elektrikçi olayı gibi bir sürü kablosu var ondan problem. Anakartta takılacak yer belli ama oraya birden fazla rgb kablosu takılması gerektiğinden büyük ihtimalle bir çoğaltıcı gibi bir şeye ihtiyaç var. Benim için o kadar kritik olmadığından şu anlık böyle oynuyorum. Hele ekran...
Bayağı hızlı. BİOS menüsüne geçmek için hızlı olmam gerekti yoksa direkt bilgisayar açılıyor :D
Şu anlık keşke dediğim bir şey yok yok. Sadece şeyi çözemedim. RAM'ler 4800 mhz'te çalışıyor ama aslında 6000 mhz olması lazım. BİOS kısmını kurcaladım fakat bir türlü çözemedim. Bir de bu benim...
Evet dün akşam oynamaya başladım. Forza Horizon 5 ve CoD Blackops 6'nin boyutu yüksek olduğu için anca indi. FPS açısından mükemmel. Ekstrem ayarlar DLSS açıkken hiç kasmadan online oynanıyor. Forza Horizon'da DLSS kapalıyken de aşırı rahat oynanabiliyor.
Birkaç gündür razer'ın kendi 7.1 programını denedim ama sesi çok yapay yaptığı için hoşuma gitmedi. THX denemesini bakayım dedim o da pek hoşuma gitmedi. Ne oyun için ne müzik için çok kötü. Ne yapmalıyım?
Henüz elime ulaşmadı. Hala "Hazırlanıyor" yazıyor. Halbuki sitesinde "Üç iş gününde ücretsiz olarak kargoya verilir." yazıyordu. Buradan ufak bir eksi not aldı.
Kafa dağıtmalık dediğiniz chill oyunsa uymaz fakat saatlerce oynayabileceğiniz: Hades, Dead Cells, Vampire Survivors, Brotato
Daha kısa süreli: Blasphomeus
Chill: Celeste, Dave the Diver, Dredge
Kendi müziği çok iyi olanlar: Cuphead, Hotline Miami
Konuyu başlattığım sistem çok uygun geldi. Süre geçtikçe böyle hazır sistemlerde parçaları değiştirdikleri için elimi çabuk tutup ilk gün bu özelleştirmelerle sistemi sipariş verdim.