Arama sonuçları: *

1. lil kenzo

Çözüldü✓ PC Hocası Espor-4070TiS Sistemi alınır mı?

Yok yok kasanın bana geldiği haliyle taktım. Yani bir şeyi sökmene gerek yok.
  2. lil kenzo

Bende de 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 ram var. RAM açısından bir fark olacağını sanmıyorum. 1731269965 Sadece termal macunu dengeli dağıtmaya özen göster. Ufak bir araştırma sonucunda onun için en iyi yöntem X şeklinde macun sürme sonucuna vardım. Onun dışındaki işlemler kolay. Zaten gaming gen...
  3. lil kenzo

evet thermalright assasin 120 x argb tarzında bir adı vardı 1731241723 Kolay o Galax’ın bir programı var oradan rahat bir şekilde yapılıtor. Fakat diğer rgb parçalar için aynısını diyemiyeceğim
  4. lil kenzo

Ya o argb olayı elektrikçi olayı gibi bir sürü kablosu var ondan problem. Anakartta takılacak yer belli ama oraya birden fazla rgb kablosu takılması gerektiğinden büyük ihtimalle bir çoğaltıcı gibi bir şeye ihtiyaç var. Benim için o kadar kritik olmadığından şu anlık böyle oynuyorum. Hele ekran...
  5. lil kenzo

Şimdi oyun oynamıyorum ama çok kısa forza horizon benchmark testi yaptım sonuçlar bu şekilde.
  6. lil kenzo

Bayağı hızlı. BİOS menüsüne geçmek için hızlı olmam gerekti yoksa direkt bilgisayar açılıyor :D Şu anlık keşke dediğim bir şey yok yok. Sadece şeyi çözemedim. RAM'ler 4800 mhz'te çalışıyor ama aslında 6000 mhz olması lazım. BİOS kısmını kurcaladım fakat bir türlü çözemedim. Bir de bu benim...
  7. lil kenzo

Evet dün akşam oynamaya başladım. Forza Horizon 5 ve CoD Blackops 6'nin boyutu yüksek olduğu için anca indi. FPS açısından mükemmel. Ekstrem ayarlar DLSS açıkken hiç kasmadan online oynanıyor. Forza Horizon'da DLSS kapalıyken de aşırı rahat oynanabiliyor.
  8. lil kenzo

Razer Barracuda X oyun için ayarlar

Öneri için teşekkürler Dolby’den bayağı memnun kaldım.
  9. lil kenzo

Varsa dolby ayarların paylaşabilir misin? 1731190291 Programsız sesi dandik stereo kulaklık gibi geliyor. Bir programa ihtiyaç var.
  10. lil kenzo

Birkaç gündür razer'ın kendi 7.1 programını denedim ama sesi çok yapay yaptığı için hoşuma gitmedi. THX denemesini bakayım dedim o da pek hoşuma gitmedi. Ne oyun için ne müzik için çok kötü. Ne yapmalıyım?
  11. lil kenzo

Espor 4070TIS Görüntü Gelmiyor

Arkadaşlar ekran kartı kablolarını 1 2 sıkılaştırdım benim sorunum çözüldü. Şu anda yeni pcden bu yorumu yapıyorum. Anlayacağınız sorun kronik değil.
  12. lil kenzo

Espor 4070TIS Görüntü Gelmiyor

Dostum aynı sorunu ben de yaşıyorum çözebildim mi?
  13. lil kenzo

Sıkıntı olmasa gerek. Yurtiçi Kargoyla gönderilecekmiş.
  14. lil kenzo

Henüz elime ulaşmadı. Hala "Hazırlanıyor" yazıyor. Halbuki sitesinde "Üç iş gününde ücretsiz olarak kargoya verilir." yazıyordu. Buradan ufak bir eksi not aldı.
  15. lil kenzo

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

+++ ben böyle bir program bulamadım. Bilen varsa söyleyebilir mi?
  16. lil kenzo

32 GB 6000 mhz ram yapıp alabilirsiniz bence gayet iyi sistem
  17. lil kenzo

Öneri Kafa dağıtmalık oyun önerisi

Kafa dağıtmalık dediğiniz chill oyunsa uymaz fakat saatlerce oynayabileceğiniz: Hades, Dead Cells, Vampire Survivors, Brotato Daha kısa süreli: Blasphomeus Chill: Celeste, Dave the Diver, Dredge Kendi müziği çok iyi olanlar: Cuphead, Hotline Miami
  18. lil kenzo

Konuyu başlattığım sistem çok uygun geldi. Süre geçtikçe böyle hazır sistemlerde parçaları değiştirdikleri için elimi çabuk tutup ilk gün bu özelleştirmelerle sistemi sipariş verdim.
  19. lil kenzo

Yaklaşık 2 aydır sistem toplamak için forumda insanlara soruyorum. Genel herkesin önerisi kasa yönündeydi.
Top Bottom