Arama sonuçları: *

1. M

Goodbyedpi discord ses donma sorunu

Goodbyedpi çalışıyor fakat discordda karşıdan gelen tarafın sesleri donuyor discord ping i 30-35 arası bi şey (kaldırıp tekrar kurmayı denedim)
  2. M

Millenicom'da kesinti

Hayır sadece yeniden başlattım bi şey fark etmedi tabii ama sorunu şöyle özetleyim normal kullanışta sıkıntı yok oyunlara falan giremiyorum ilginç şekilde
  3. M

Millenicom'da kesinti

Evet hâlâ devam ediyor ilginç bi sıkıntı hız testi bile açılmıyor ama 1080p yayın izleniyor
  4. M

Millenicom'da kesinti

Bugün öğlen saatlerinde sanırım bi kesinti oldu bilgisi olan var mı
  5. M

Tecpro aoc servis hakkında yardıma ihtiyacım var

Merhaba, yaklaşık 1 ay önce paneli arızalanan aoc monitörümü tecproya gönderdim bana başka monitör önerdiler onu kabul ettim ondan sonra arıza takipten kontrol edince "değişim onayında" gözüküyor bu değişim kabul ettiğim monitörü bana ne zaman gönderecekler birisi aydınlatsın beni lütfen
  6. M

Tecpro Servis Süreci Nasıl İşler?

Şuanki durum şöyle bana farklı bi model monitör önerdiler aoc 24g42e diye bunu kabul ettim şuan göndermelerini bekliyorum sadece
  7. M

Tecpro aoc 24g42e değişim

Çizgi çizgi olan aoc 24g4x monitörümü tecproya gönderdim, bugün bana ellerinde aynı ürün olmadığını onun yerine aoc 24g42e ile değişim yapabileceğim bi link gönderdiler sizce bu monitör alınır mı FPS oyunları oynuyorum
  8. M

Anladım teşekkürler
  9. M

Aynısının 0'ını mı gönderdiler yoksa panel değişimi falan mı hocam ?
  10. M

Aoc 24g4x monitörüm çalışırken kendiliğinden ekranda yatay çizgiler oluştu tecpro servisine gönderdim benden herhangi bi ücret isterler mi onarım için ya da süreç nasıl olur ?
  11. M

Diş eti iltihabı ciddi

Sorun değil, dişin kökünde çürük yoksa ve yamuksa kanal yapılmaz dediğim gibi muhtemelen çekime yönlendirileceksin
  12. M

Diş eti iltihabı ciddi

Hayır problem olmaz 20 yaş dişi bu şekilde ağrılara neden olabilir
  13. M

Diş eti iltihabı ciddi

Muhtemelen 20'lik dişiniz bahsettiğiniz çenede yer bulamayıp çıkamamış gibi anladım ama asıl olanı panoramik çektirip öyle doktor karar vermeli burada görüntü olmadan yorum yapamam muhtemelen çekime gidiceksin ama
  14. M

Diş eti iltihabı ciddi

Diş okuyorum o kadar süren enflamasyon hiç görmedim muhtemelen başka bi şey o kist olabilir belki
  15. M

Zulada aim mi para mı

Hesabımı satabilirim sana dostum +5 +6 +7 ler var istersen
  16. M

Krampon dan anlayan varmı acil!

Eskiden oynayan bi futbolcu olarak söylüyorum çivili halı sahada yoruyor çimen gibi derin olmadığı için tabii alışkanlık önemli ama kısa dişli olanlara bakmanı tavsiye ederim yoksa uzun çivili gerçekten performans kaybı yapıyor ve sakatlanma olayı da olmaz hem sana hem rakip için
  17. M

Millenicom İnternet Sorunu

Hala sıkıntı yaşayan var mı benim gibi video, yayın izleniyor fakat oyunlarda paket loss var
  18. M

Cs 2/5 dolarlıkyatırım tavsiyesi lazım

Kanka yatırımı csye mi yapıcan git o paraya döner göm afiyet olsun
  19. M

Excel kullanmayı bilen var mı ?

Dostlar final 2 notu için minimum değeri nasıl bir formüller bulmam gerekiyor çözemedim. Vize ortalaması yani 55'in %40' ı etkili yani 22 yapıyor bu cepte ve geçme notu vize ortalama %40 + final ortalama %60 >=50 olması gerekiyor. Final 1 notu biliniyor sizden istediğim final 2 notunun minimum...
  20. M

Hangi Monitör Daha İyi Fiyatları:4.500

Aoc aldım henüz elime ulaşmadı Hepsiburada premium ile 4300 e falan geliyor
Geri