Arama sonuçları: *

1. A

PC açılmıyor güç gelmiyor

Razen 5 5600x 450pawer ekran kartı rx6600xt ana kart b450m fan 25w ama PC açılmıyor güç vermiyor PC ye sorunu anlamadım bilen varsa yazabilir mi açıl
  2. A

Uygun fiyata oyuncu mouse (kablosuz)

Sa arkadaşlar Uygun fiyata alabileceğim güzel kablosuz mouse alıcam ama fazla bilgim yok yardımcı olur musunuz
  3. A

Bilgisayar toplaması

Kanka onu bulamıyorum Burda interneten de getirtmek istemiyorum arızaları yada bozuk gelir diye
  4. A

Bilgisayar toplaması

[/automerge] Kanka bugün 4070super AMD 5 5600 işlemci 1tb SSD 32gb rem Gibi bı sistem düzdüm bugün almadim ama yarın tekrar gidip bu sistemi düzüp bakicam yada interneten sipariş vericem hepsini sağol yardımın için tşk
  5. A

Bilgisayar toplaması

70 PC tavsiyeniz varmı (monitör 60hz LG nin var sadece kasa) @Abdullah Hacıgül
  6. A

Bilgisayar önerisi pc

Kanka parça arızalı gelir tekrar gönder tekrar yenisi gelsin yada kırık gelir diye korkuyorum 1737911492 Bunu buldum bugün medya martda nasıl sizce
  7. A

Bilgisayar önerisi pc

Yok kanka internette sağlam gelirmi diye düşünmek istemiyorum
  8. A

Bilgisayar önerisi pc

Ekran 60 LG marka yazmayı unutmuşum pardon 1737902038 Kanka Gaziantep de hiç yok bulamadım bu senenin ortasında gelecekmiş dediler
  9. A

Bilgisayar önerisi pc

70bin TL ye oyuncu bilgisayarı duzucem tavsiyeniz vervilirmisinz Valorant,GTA6,gta5fiver,CS2,rust oynucam @Abdullah Hacıgül
Geri