Arama sonuçları: *

1. Y

AMD Reward sistem doğrulama aracında "sistem onaylanmadı" hatası nasıl çözülür?

dediğini yaptım sorun yine aynı gerçi sıfırdan bir format atıp tüm driverları düzgünce kurasım var da uğraşmak istemiyorum bir yandan
  2. Y

İşlemcinin driverlarını hangi siteden yapabilirim onu bilmiyorum
  3. Y

Dediğinizi yaptım ama sonuç yine aynı. Bios son sürümü yükledim sorunsuz bir şekilde ama yine aynı hatayı veriyor.
  4. Y

Anladım teşekkür ederim biosu güncelleyip deneyeyim o zaman
  5. Y

Msi center da sürüm 1.80 olarak gözüküyor
  6. Y

R7 9700X işlemci aldım ve kodu girdim ama sistem onaylanmadı diye hata aldım. İşlemci takılı olmasına rağmen görmüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Anakart: B650M Gaming Plus WİFİ
  7. Y

9700X için PCIe 5.0 anakart önerisi

Eski sistemi bırakıp yeni sistem toplamaya başladım ve bana hediye olarak gelmiş olan 9700X işlemci mevcut. 1-) 9700X i full yükte rahat kaldırsın 2-) Yeni çıkacak olan rtx 5070ti alacağımdan ötürü pcıe 5.0 olmalı. 3-) Anakartın boyutuna göre kasa olarak Asus A21 Plus veya DeepCool CH560 (...
  8. Y

Çözüldü✓ Yeni Dell G2724D monitör açılmıyor

Çözdüm. Tuhaf gelicek ama prizi değiştirince açıldı oysa ki aynı prize kasa da bağlı anlam veremedim. Yardımların için teşekkür ederim
  9. Y

2-3 defa çıkartıp taktım bastırdım da girmemiştir diye yine aynı
  10. Y

Bastım ama değişen bir şey olmadı
  11. Y

Hocam 4 tane tuş var 1 tane de oynak tuş var hangisine tıklayacam 1729170347 .
  12. Y

Bugün elime ulaşan Dell G2724D monitör kurulumu yaptım ama hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Eski monitörüm çalışıyor yeni olan da ise monitöre Dell yazısı veya no singal gibi bir yazı bile gelmiyor. Güç ışığı var mı? Onu da göremedim. Işık falan da yanmıyor monitörden. Yardımcı olabilecek var mı?
Geri