Arama sonuçları: *

• Users: cvex
  • Order by date
  1. cvex

Nasıl iş bulabilirim ?

Kirve sorun orda değil, mobbing+hirdavatciydi hem çay getir götür ayak isleri hemde amelelik, sadece yazları iyi iş oluyor oda 1 aylık 20-30k arası bir şey kazanıyorum, açığa geçmek çok rahat arkadaşlarım var okul okuyan adam 5x5i çarpamiyor halen okul okuyor, evde oturup sadece haftada 50 sayfa...
  2. cvex

Öneri Hangisi bu masalardan sizce

İlk masa kötü ben aldım sallanıyor tavsiye etmem
  3. cvex

Nasıl iş bulabilirim ?

Selamın aleyküm açık lise okuyorum, yaşım 16 125bin nüfuslu ilçede yasiyorum, en son günlük 300 liraya akrabanin yanında çaycılık yaptım öyle düşünün yani İstanbulda çalışan arkadaşlarim var yaşıtlarım 30k cepliyorlar, maalesef iş bulamıyorum, öyle bir durum ki bu sezonluk mandalina işçiliği...
  4. cvex

Tiktok Live Studio'da yayın açamıyorum

Erişim Mevcut Değil Diyor Nasıl Yapıcaz
  5. cvex

Hem Kick'te Hemde Tiktokta Yayın yapabilir miyiz ?

tek kameram var 2 platformdanda yayın yapmak istiyorum 150mpbs sabit internetim 20mbs upload'ım var yapabilir miyim
  6. cvex

Eğitim Önlisansı Hakkında bilgi sahibi olanlar bakabilir mi?

mecbur dgs diyorsun yani
  7. cvex

evet teşekkür ederim peki 2 kez tekniker önlisans'ı alsam herhangi bir değişiklik oluyor mu yoksa sadece tecrübe açısından mı yükselir ?
  8. cvex

Monitör İade olur mu?

ölü pixel kusurdur kanka eğer adam iade almassa direk hepsi burada yetkilisine veya desteğine başvur iade etmek zorunda yoksa dava sebebi veya hepsi burada satıcı sözleşmesini eritir yani kullanıcıyı kaldırır diye biliyorum
  9. cvex

SelamınAleyküm makine teknik bölümünde önlisans yaptığımız zaman tekniker oluyoruz evet peki makine mühendisi olmak için illahaki 4 senelik bölüm mü kazanmamız gerekiyor bu konu hakkında bilgiye sahip olup bana yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler
  10. cvex

Eski sınıf arkadaşlarıma yazmalımıyım

dostum eğlence kaynağın motosiklet ise çalış ve tekrar al :D insan sevdiği şeyleri elde etmek için çabalamalı
  11. cvex

Yüzyüze konuşmalarda pasif , Online da ise sosyal biriyim

Sonunu düşünen kahraman olamaz :D
  12. cvex

dostum tek başına eğlenmeye bak kimseye muhtaç olma insan herşeyden mutlu olabilir elinde hiçbirşey yokken bile :D
  13. cvex

dostum bu ne saçma soru gerçekten onlarla iyi anlaşıyorsan yaz. ama şunuda söylim geçmişi düşünen geleceğine yön veremez :)
  14. cvex

Hergün yemekten sonra bir soda içmek zararlı mı ?

hergün akşam yemeğinden sonra soda içiyorum. Marka ismi vermicem. bir zararı var mıdır ?
  15. cvex

Telefonumu Sattım hattım 6 ay boşta kaldı takmadım 900 LİRA FATURA geldi.

4060lı sistem almak için telefonumu sattım 6 aydır telefonsuzum turkcell hattıma 908 liralık fatura gelmiş sebebi nedir ?
  16. cvex

Klasör açınca gri ekran olup kapanması

ramlerine bir bak bozulmus veya çipler yanmıs olabilir
  17. cvex

Sözel ile Hukuk Kazanabilir miyim ?

Sözelim çok iyi sayısal berbat sözelden kazanma ihtimalim var mı ?
  18. cvex

Torrent Güvenilir mi sizce

reklam olmassa nerden alabilirim öneriniz var mı
  19. cvex

Torrent Güvenilir mi sizce

geçen sene torrent'tan kuzenim beamng indirdi bir şey olmadı bende indirsem mi diyorum sizce hataya düşer miyim yoksa bekleyip gerçeğini mi aliyim
  20. cvex

Fazla Pepsi Tüketimi Hakkında Danışacağım.

:D dkafwfaşfaaf 1715003183 yoo cocacolayı sevmiyorum :)
Geri