Arama sonuçları: *

1. J

Yardım Bu kadar termal macun yeterlimi

Normaldir
  2. J

Bu sistem alınır mı acil

Piyasa hakkında şuan bir bilgim yok ama 2k için 4060ti daha iyi işlemciyi yükseltmen gerekebilir
  3. J

Pingim bir anda çok fazla yükseliyor.

Modem Keenetic Kn-7573. Dediklerinizi biraz daha açıklar mısınz?
  4. J

Pingim bir anda çok fazla yükseliyor.

Merhabalar, masaüstü bir bilgisayarım var ve anakartım Asus Prime B650m-r. Wifi adaptörü olarak Everest Everlink EWA1800 kullanıyorum. Ürünü yeni aldım ve fiyatı ucuz bir şey değil. Ping seviyelerim 10-20 arasında ilerlerken bir anda 2000-3000-10000 gibi komik rakamlara yükseliyor. Çok saçma...
  5. J

Klavye önerisi istiyorum

Birde kablosuz olursa çok iyi olur. Numlock tuşlarıda kesinlikle olmalı.
  6. J

Klavye önerisi istiyorum

Kaliteli bir klavye istiyorum ve bütçem 1500₺. İnternette bazı kişilerin 3 bin, 4 bin gibi fiyattaki klavyeleri iyzico gibi yöntemlerle daha ucuz şekilde alabildiklerini gördüm ve buda benim aklıma yattı. Klavyenin çok fazla ses çıkartmanadı gerekiyor bu yüzden blue switche karşıyım. Çok fazlada...
  7. J

Alt Tab atınca böyle bir şey çıkıyor bu ne?

Alt tab atınca böyle bir şey çıkıyor, bu nedir?
  8. J

Sizce psu değiştirmeli miyim?

Çevremdeki birkaç insanda sizin gibi söylemişti bende tedirgin oldum yine dediğim gibi bir problem çıkartmadı ama yaz bittikten sonra alsam daha güzel olur şuan biraz paraya ihtiyacım var en ucuz ve kaliteli bir şey ne kada rolur minimum
  9. J

Sizce psu değiştirmeli miyim?

Sistemim ektedir. Bilgisayar bazen 1 bazende 2 güm açık kalıyor şu ana kadar bir sorun çıkartmadı ama bundan sonra ne olur bilmiyorum. Size güç kaynağımı değiştirmeli miyim?
  10. J

Tıraş makinesi önerisi

Her yerde kullanabilmem gerekiyor aslında birde o dediğiniz ürünün fiyatı bütçemi biraz aşıyor maalesef ki.
  11. J

Tıraş makinesi önerisi

Evet olabilir philips ya da braun düşünüyordum zaten.
  12. J

Tıraş makinesi önerisi

Tıraş makinesi önerisi istiyorum, bütçem 1500₺. Komple vücudumda kullanacağım. Başlıklarının olması önemli sakal için.
  13. J

6000 TL'ye Direksiyon Seti Önerisi

Anladım teşekkürler
  14. J

6000 TL'ye Direksiyon Seti Önerisi

6000tl bütçem var ve direksiyon seti almak istiyorum, fiyat performans olması benim için önemli. İkinci el olabilir fakat bir sıkıntı çıkar mı diye düşünüyorum. Önerilerinizi beklerim.
  15. J

Logitech f310 alınır mı

Evet aslında olabilir
  16. J

Logitech f310 alınır mı

tabi benim için de şekli önemli alabilirim ya sanırım başka öneri yok zaten
  17. J

Logitech f310 alınır mı

Anladım bakabilirseniz iyi olur ya fazla iyi bir şey istemiyorum işimi görsün yeter
  18. J

Logitech f310 alınır mı

Hocam çok fazla oluyor ya yine bu civarlarda bir şey olması lazım
  19. J

Logitech f310 alınır mı

Pc için alacağım, bu oyun kolu alınır mı yoksa bu bütçede daha iyileri var mıdır
Geri