Arama sonuçları: *

1. L

laptoptaki lastik switch çıktı

üstüne takılan plastik şeylerde sürekli çıkıyor sürekli plastik şeyi başka tuşla değiştirdim büyük 2 delik hep kırılıyor acil yardım edin yapıştırıcıyla falan yaşırımı lastik swicthwww9999errrthmxxxbbbbbbbb*-*090***0
  2. L

Türk Telekom Çok Yavaş

ttnet
  3. L

Türk Telekom Çok Yavaş

nası yapcam çıtırdan anlatırmısın
  4. L

Türk Telekom Çok Yavaş

kurbanın olayım servisi arıyorum tüm fonksiyonları denedim ***** yerde destek opareatör yok bi türlü bağlamadılar beni opaeratöre yakında bayide yok yarım saat arabayla bir türlü düzelmedi ev eski diyemi kablolar kaletsiz olabilirmi anlamadım gitti kuzenimde kullanıyor aynı şeyi hatta benden 100...
  5. L

Tlauncher Mod Paketi Başlatılamadı Hatası

Herne yaptıysam düzelmedi gerçi pek bişey yapmadımda yardımcı olursanız sevinirim
  6. L

Türk Telekom Çok Yavaş

aynı hızda
  7. L

Türk Telekom Çok Yavaş

1Önceden Şahane İdi ardından kapatıp geri açtırdık tatildeyken . Şuanda Çok Yavaş Müşteri Hizmetleri Hiçbir Sorun Yok Diyor Aradığımda Ne Müşteri Hizmetlerine Bağlanabiliyorum Nede Yardım Alabiliyorum etherenet portu yok bilgisayarımda 1 video dahi izleyemez oldum yardım edin
  8. L

Bf 1 sunucuları boşaldımı 2 gündür kimse oynamıyo

reis hala boş
  9. L

Bf 1 sunucuları boşaldımı 2 gündür kimse oynamıyo

filtreler kapalı
  10. L

Crysis Başlamıyor Yardım

Steam Aile Yolu ile arkadaştan aldığım crysis oyunu açılmıyor ekran dahi gelmiyor oyun açık gözüküyor ama yok
Geri