Arama sonuçları: *

1. V

❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 8-14 EKİM

Şişir indir yapıyorlar zaten. Bunu anlamanın en basit yolu var cimri,akakçe gibi yerlerden ve diğer satış yapan hepsiburada,n11 gibi vs kıyaslama yapacaksın ki indirim yapmışlar mı yoksa şişirip fiyatı indirim yapmış gibi normal fiyatamı koymuşlar anlayacaksın.
  2. V

Şişir indir yapıp insanları enayi yerine koyuyorlarsa zaten fiyat analizi yapmadan almıyoruz i almayın. O zaman bak bakalım şişir indirleri ellerinde nasıl patlıyor
  3. V

laptop ve cep telefon indirimi lazım
  4. V

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Bu dünyada onurum haysiyetim her şeyden daha üstündür. Hepsiburada şuan gene 4.2k yapsa almam çünkü gözümde ucuz ürüne çok alım oldugunu görünce uyanıklık yapıp iptal ediyorlar yanlış fiyatlandırma diye tamamen yalan ve dolan ardından daha çok kar elde edebilmek için yüksek fiyata tekrar...
  5. V

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Tüketici hakem heyetine başvuralım beyler 1727959029 Nasıl yapıldığını anlatırmısın dilekçe örneği vs rica etsem?
  6. V

Aynı adrese aldıysan farklı hesapdan aldığını zaten fark edecekler ki :) en mantıklısı en azından 1 hesap ile alki desinler dürüst biri en azından tek hesapdan almış 1727946310 Bence yeni bir ürün olduğu için tüm özellikleri tam olarak listelenmemiş.
  7. V

Kardeş bıktırdın be boş beleş çok demagoji yapıyorsun, benimkini iptal etsin sen alda kurtulalım. Yorum yapmak için yorum yapıyorsun bu çekememezliğin sonu hiç iyi değil biraz daha zorlarsan engeli yiyeceksin tarafımca.
  8. V

İptal ederlersede kendileri bilir paramı alırım. Kampanyalar bitmez der geçer hepsiburada'dan alış veriş yaparken 1 değil 10 kez düşünürüm. Sende haklısın sütten dili yanan yogurdu bile üfleyerek yer. Benim başıma böyle bir şey gelmediği için yaptım bu yorumu o zaman umarım iptal etmezler ben...
  9. V

Aynı ip den birden fazla hesap ile girilip yada aynı adrese birden fazla hesap ile birden fazla ürün alınıp suistimal edilmediği müddetçe ne iptal ederler nede kargonu yoldan çekerler. Kardeşim bu adam bana hesap başı max 3 adet alabiliyorsun diye kuralı kendi politikalarına dayanarak verdimi...
  10. V

Bilmeden yorum yapıyorsun kardeşim istersen 50 yıldır kullan yeteri kadar bilgi sahibi değilsen yılların hiç bir önemi olmamakta
  11. V

Kardeşim ben hepsiburadayı 8 9 yıldan fazladır kullanırım. İstisnai durumlar dışında iptal olmadı satın aldığım ürün iptal edilmediği takdirde sana ss alıcam susup cevap bile veremeyeceksin.
  12. V

Evet kardeşim haklısın. Ben bu tür kampanyalar ile 5 adet ürün bile aldığım oldu gönderdi. Sana zaten ürün limiti veren hepsi burada bu üründen atıyorum max 2 adet alabilirsin diyen. Bunun sınırı aşılmadığı müddetçe kurallar dahilinde sana verilen limit kadar alabilirsin ve gönderilir. Burada...
  13. V

Kardeşim yasadışı bir yerden alınmış gibi inş gelir filan diyip üzülüyorsunuz. Lakin satıcı Hepsiburada ve tamamen yasal ve kendi yasal paranız ile aldığınız ürün hepsi burada ekibi yanlış fiyat çekmediyse kesinlikle gelir.
  14. V

Paran varsa kurallar dahilinde sana hepsiburadanın verdiği max adet alabiliyorsun. Yıllardır alırım alamadıgım olmadı
  15. V

Elimde 4 tane hesap var 4x3=12 adet alabilirdim işin ticaretini yapıyor olsaydım dediğin gibi ihtiyacın kadar alacak ve ihtiyacı olanların almasını sağlayacaksın ne yazıkki bizim millet aç gözlü %80 i al sat almadıysa bir şey bilmiyorum
  16. V

Bence en güzelini yapmışın ihtiacın yoksa almanın zaten bir mantığı yok. Bana 2 tane pivot lazımdı bende kaç zamandır indirimli monitör bekliyordum yapıştırdım ihtiyacım olmasa ben almayı bırak bakmazdım bile
  17. V

Satıcı hepsiburada banada 2 adet monitör lazımdı 2 tane aldım tek hesapdan. Keşke 10 bit olsaydı diyenler varda 8 bit ile 10 bitin arasında aham şaham bir fark yok. Mimamar yada grafik tasarımcı değilseniz pek takılacak bir şey değil 4.3k a 2k monitor bulamayız zaten 8 biti 10 biti kafaya takıyoruz.
  18. V

Hepsiburada bu hataya düşeceğini sanmam olaki düştü ise zaten direkt iadesi var.
Geri