Arama sonuçları: *

1. noname11

Çift Monitör Kullanımında Ekran Gidip Gelmesi.

çözdünmü düzeldi mi neydenmıs
  2. noname11

MONİTÖR GELDİ AYARLAR ACİL YARDIM LÜTFEN

+++ gg
  3. noname11

MONİTÖR GELDİ AYARLAR ACİL YARDIM LÜTFEN

Arkadaşlar Lenovo legion 320 hz olan monitörü kurdum ama renkleri biraz garip bunları nasıl ayarlayacağım lenovo control panel ve nvidia ayarlarını bana atar mısınız lütfen kendi başıma yapamayacağım gibi
  4. noname11

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

hocam bu oyunları nereden oynayabilirim pad ile
  5. noname11

Monitör kolu yaptım doğru mu

Arkadaşlar f80 nb monitör kolu kurdum monitörn boslugu vardı direk vida ile 4 tane tutturdum doğru yapmıs mıyım ve sıkıştırma yöntemi yaptım ama yarısı boşta kaldı sorun yaratır mı
  6. noname11

Monitörü nasıl temızlemem lazım

Arkadaşlar çift monitör kullanıyorum ıps lenovo ,Sizden ricam ne ile temizlemem lazım mikrofiber bezle biliyorum ama normal su ile mi solisyon sprey ile yapmam gerekıyor. direk link atar mısınız trendyoldan falan alayım hemen
  7. noname11

mouse - mousepad - Ve klavye önerisi

hocam ben klavye olarak monsterin pusatını kullanıyorum mekanık mouse olarakta logitech g 402 iyi misence degismeme gerek varmı bir kulaklık eksigim var kablosuz o da foruma baktıgım kadarı ile ATK N9 NEPTUNE VE MCHOSE X9 ÖNERİLİYOR ONLARINDA STOĞU YOKTU OLSA 2 SINDEN BIRINI ALICAM TERCİHİM NE...
  8. noname11

🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

kurdum hala açmadım yanına dp kablosu da cıktı deneyeceğim gece umarım piksek falan cıkmaz ya aldık artık 2 monitörümde lenovo oldu 165 hz 320 hz renkleri cok kötyse dedigin gibi ileride değişirim beyazı sarı gıbı göstermesi çok sıkıntı dedigin gibiyse acaba lenovo kontrol panelden falan denedin...
  9. noname11

Yardım Fiber internet bağlatıyorum Fiber modem onerisi lazım dostlar.

ben gecen günfibere geçtim turknetliyim adamlar geldi yeni modem getirdi taktı fiber için size takmıyorlar mı
  10. noname11

🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

şuan geldi açtım kurucam birazdan hangi testleri yapayım piksek ghost
  11. noname11

Lenovo monitörüm ÇOK soluk

ok hocam alan cok kısı var formda onlarada yaz foto atsınlar dırek
  12. noname11

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Mortal Gamepad - 1.187 TL

peki bir arayzü var mı steam gibi yoksa ggoogleden mı oynanıyor ındırılıp gamepad ilk defa kullanacagım su flash bellek gıbı bısı cıktı ne ıse yarıyor
  13. noname11

olur hatta bana özelden numaranı paylas bana anlat yapayım testleri ben monitör den cok anlamıyorum renk falan yardımında dokunmuş olur bana bu arada şuan ki monitörümde lenovo legion 165 hz yenısı geldıgınde ana monitör yapıcam onu şuankini de yan monitör yapıcam
  14. noname11

320 hz olanı soyluyorsan sipariş verdim yarın dağıtıma cıkacak korkutmayın benı la
  15. noname11

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Mortal Gamepad - 1.187 TL

hocam ben ılk defa gamepad aldım bu gamepad oyunlarını nerden bulabılırım lattopta oynayacağım nereden bulurum oyun nereden iniyor oynanıyor
  16. noname11

Lian li vector v100 alınır mı

siyah mı alayım
  17. noname11

5000-5800TL arası monitör önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-25-10-24-5-0-5-ms-mprt-320hz-ips-gaming-monitor-67d4gac3tk-p-HBCV0000AHITCO ben bunu aldım kargoda gelecek bütçeniartırırsan 320 hz geçen 500 kupon vardı 6.500a aldım ben
  18. noname11

3-4
  19. noname11

çok güzel olmus senin ki ben bir bilgisayarcıya götürüp kasamı yeni aldığım kasayı toplattırıcam 1.500 dedi benim anakart ekran kartı ram siyah hep 2 tane 16 gb ram var biri ısıksız biri rgb li aynı marka . sıvı soğutma önerir misin linki var mı
Geri