Arama sonuçları: *

1. M

Eski lisemi çok özledim içimi dökeceğim

Ama yani bildiğin okul değiştirdim hala nerdeyse her hafta bulusuyoz cuma öğle arası kaçıp namaza gidiyoruz seneye nakil olacağım cevabın için çok teşekkürler
  2. M

Hocam açıktan okuyamam bir tanıdığım yok ama belki bir ihtimal nakil başvurusu yapsam kabul olur o da belki çünkü Puanim yetiyor kontenjan var
  3. M

Knk ben eski okuluma dönmek istiyorum dönemez miyim puanım yetiyor kontenjan var 1715155683 Kanka biz ortaokuldan beri ekip olarak arkadaşız çok zor ya herseyimizi biliyoruz herşeyi beraber yaptık yeni okulda full keko var hepsi benden bende hepsinden nefret ediyorum inşallah eski okuluma geri...
  4. M

Nakil başvurusu yapıp eski okuluma donemezmiyim kontenjan var puanım fazlasıyla yetiyor vallaha intihar edecem artık
  5. M

Merhabalar adım mümin 15 yaşındayım 10.sınıfa gidiyorum lise hayatım arkadaşlarımla beraber mükemmel geçiyordu takı 1 ay önce sıkıntı olana kadar müdür yardımcıları ve müdür benim okuldan gitmemi istiyordu babamda benim istemememe rağmen benim yeni okuluma nakil verdi istemediğim halde hem çok...
Top Bottom