Arama sonuçları: *

1. E

Ssd 0x00000133 kodu hatası

Almadan önce araştırmıştım evet desteklemiyor ama bunun zararı sadece okuma hızında ve yazma hızından yani perfomansından düşürüyor.
  2. E

Ssd 0x00000133 kodu hatası

Herkese merhaba, Bir hafta önce SSD alıp dün taktım ve sağlığını kontrol ettim, her şey %100 görünüyordu. Yüklemeleri yaptım, oldukça fazla şey yükledim ve indirdiklerimi oynadım ardından tekrar Steam'de bir oyun indirmeye bıraktım. Bir anda mavi ekran aldım ve 0x00000133 hata kodu aldı...
  3. E

Philips Evnia 25M2N3200W Monitör Alınır Mı ?

Ghosting var mı ?
  4. E

Philips Evnia 25M2N3200W Monitör Alınır Mı ?

Merhabalar,bu sıralar monitör arayışına girdim ve bu model çok dikkattimi çekti hem ucuz hem de yüksek performasn gösterdiğini söyleyenler var ama yinede şüpheliyim.Buraya danışmak istedim ghosting veya herhangi bir sıkıntısı var mıdır Aktif olarak kullanan birisi ve monitröden anlayan birileri...
  5. E

6500TL Monitör Önerisi

Bende Amazondan almayı düşünüyorum ve açıkçası Amazonun müşteri hizmetlerinin kaliteli olduğunu düşünüyordum.
  6. E

6500TL Monitör Önerisi

Hangi uygulama üstünden satın almıştın ?
  7. E

6500TL Monitör Önerisi

Herkese selamlar bundan bir hafta önce samsung odyseyy g3 24 inc modelini aldım.Ama kalitesini kesinlikle beğenmedim özellikle ghosting beni aşırı derecede rahatsız etti bütçemi 6 bin tl ye çekerek yeni monitör arayışına girdim.Ghosting derecesi az olan her monitöre açığım rica edersem moniör...
Geri