Arama sonuçları: *

1. M

Mekanik klavye önerisi

Kendime mekanik bir klavye almaya karar verdim bütçem 3.500 TL ve dizüstü bilgisayarıma bağlayacağım (Monster Abra A5 V20.4) %60 ile %75 klavyeleri tercih ediyorum beyaz veya temalı klavyeler önceliğimde kendim araştırdığımda wraith w60 buldum onu veya benzer bir klavye önerir misiniz
  2. M

Hangisi daha mantıklı olur

Hocam fiyatlra baktım gram denge normalde denizci tanıdığım hep belçika ve ingitereden getirirdim fakat vergiler bizi de vurdu tr piyasası ekran kartı konusunda gram bilmiyorum
  3. M

Hangisi daha mantıklı olur

Kendime bir ekran kartı alıcam ve 2. el alıcam bulduğum 2 ekran kartından biri MSI GeForce RTX 5070 Shadow 2x OC 12GB ve fiyatı 34.500 TL diğer ekran kartı ise GAİNWARD GeForce RTX 4080 Phantom GS 16GB bu ekran kartının fiyatı ise 34.000 TL hangisi almam gerektiği konusunda kararsız kaldım
  4. M

Sonunda başardım dostlar

Evet buraya kaç defa fiyatlı sistem sordum dostlarım için akrabalar için laptobum çalındı ama yılmadım umarım hakeden herkesin bir bilgisayarı olur ve parayı topladım toplam bütçem 80K monitör kalvye dahil ne toplayabilirim işlemci AMD düşünüyorum.
  5. M

Fiyat Performans Mekanik Klavye Önerisi

Yıl sonu indirimlerinden dolayı fiyat performans mekanik klavye almayı düşünüyorum bütçem 1500-2000 TL arasında hangi klavyeleri önerirsiniz?
  6. M

10K bütçe monitör önerisi

2K en az 200 veya 240 Hz monitör lazım RTX 4070 Ti için
  7. M

Hikayeli oyunlara nerden başlarım

knk ben steam geç kaldım hepsi epic gameste ama bilindik oyunlar var batman ile başladım
  8. M

Hikayeli oyunlara nerden başlarım

Yaz ve İlkbahar indirimlerinde tomb raider, batman ,dishonored ,assasins serisinin belirli oyunları witcher 3 star wars falan 40'a yakın hikayeli oyun var nerden başlarım rahat ve kısa süreden başlamak istiyorum
  9. M

RTX 40 serisi AMD işlemci ddr5 sistem önerisi

hocam biraz daha para buldum 55K yaptım bütçeyi 4070 super alırım
  10. M

RTX 40 serisi AMD işlemci ddr5 sistem önerisi

46.000 TL ye 16 GB ekran 40 serisi ekran kartı almayı planlıyorum ama klavye monitör dahil şekilde güvenilir yerlerden en iyi öneriniz
  11. M

bilgisayarımda fps çok düşüyor

hocam valla fanlar açık bi dediklerini yapıcam olmazsa iade ederim masaüstü alırım
  12. M

bilgisayarımda fps çok düşüyor

Kuzenim tarafından bana monster hediye edildi rtx 4050 ve İ5 12450H işlemci var 3. ayı ve cs go oynarken 230 fps ile oynarken 30 fps oluyor LOL 200 fps iken 90 oluyor sıcaklığı ise 80 ile 90 derece arası
  13. M

Klavye önerisi acil 800-1000

Şu anda bana bir klavye lazım ama mekanik olmalı ve 800 veya 1000 TL olması daha iyi
  14. M

600 TL mouse önerisi

Arkadaşlar mouse bozuldu 600 TL olan rampage,razer,logitech,everest olmasını tercih ederim
  15. M

Arkadaşlar 55.000 liralık sistem önerisi

arkadaşlar ben yeni masaüstü toplama kararı aldım ve bütçem 55.000 TL klavye koltuk dahil nasıl bir sistem toplarım nerden alıcağımı yazarsanız sevinirin
  16. M

70000 TL'ye masaüstü sistem önerisi?

Kulaklık bende var ama 2500 Klavye 500 mouse olursa olur
  17. M

70000 TL'ye masaüstü sistem önerisi?

Arkadaşlar monitör,mouse vb. dahil 70000 TL lik masaüstü önerisi
  18. M

Beyler 4060 ti 16 gb

Benim arkadaş 4060 ti 16 gb ve Intel İ5 14. Nesil möniter dahil 54.000 bin almış iade etse toplama ne kadar tutar snow bilgisayardan almış
Geri