Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Teşekkürler aldım ben de
  2. M

🔥İndirim Citizen Tsuyo Saatlerde İndirim

Bu model ve Tissot PRX, Rolex Datejust killer olarak bilinen saatlarden. Sıra beklemeden alınabilecek güzel bir otomatik saat. Özellikle sarı ve mavi versiyonlar en çok tutulanlar. Apple watch vs kullananlardan zaten bunları beğenecek zevk beklememek lazım. Yalnız linkteki fiyatlar 18-19 k...
  3. M

Razer huntsman v3 pro vatan indirimi

Razer Huntsman V3 Pro Oyun Klavyesi Kablolu Türkçe Q RGB Aydınlatma ile Numpad ve Türkçe dizilim isteyen için Satıcısı vatan olan pazaryerlerinde indirim yapmış fiyat 7996 tl. Kablosuz olsa idi düşünürdüm ama kablolu isteyenler için fiyatı yine de iyi gibi sanki. Sizce Alınır mı.
  4. M

🔥İndirim 1999₺ TP-LINK Archer BE230 3600Mbps 2×2.5G+3×1GPort Easy Mesh Wi-Fi7

400 kupon nereden alınıyor? Hocam eski bir docsis kullanıcısı olarak herhangi bir router veya mesh sistem eşekten inip ata binme etkisi yaratacaktır. Bütçenize uygunsa gayet iyi seçenek. Eğer wi fi 7 önemli değilse deco setleri de iyi bir seçenek.
  5. M

🔥İndirim 1999₺ TP-LINK Archer BE230 3600Mbps 2×2.5G+3×1GPort Easy Mesh Wi-Fi7

Bir tek 320 MHz yok. Onun haricinde Mlo özelliği filan var sanırım. Normalde Deco be25 takip ediyordum ama bunlardan iki üç tan alsan daha ucuz oluyor. Tek aklımda olan soru deco mesh ile easy mesh arasında performans ve kullanıcı deneyimi olarak çok fark var mı? Bir de TTKOM cihazı yerine...
  6. M

💥💥💥💥 Vav tactical sezon indirimi kacirmayin

vav Ankara mağaza adresi Ankara'da City Gross un orada mağazası var fiziksel olarak gidip bakmak isteyen varsa.
  7. M

Yardım Bilgisayar için L Masa Önerisi

Ankara' da isen benim ilanım var, ilgilenirsen linki
  8. M

🔥İndirim Logitech G512 Carbon Kahverengi Switch 3249 TL

Biraz apple ile diğer markaların (oppo, honor vb) karşılaştırması gibi olmuş. İnsanlar sadece üründeki malzemeye değil , biraz da marka değeri ve satış sonrası için ekstra para veriyorlar bazı ürünlere. Bana da logitech daha önce kaybolan ve eski model bir ürün için dongle yollamıştı...
  9. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Samsung Odyssey G5 32" LS32AG550EPXUF (S32AG55) - MSI G321Q Karşılaştırması Samsung Odyssey G5 32" LS32AG550EPXUF den buna geçilir mi?
  10. M

Yardım Oyunlarda gördüğümüz +18 görüntüler günah mıdır?

O görüntülerde sen olmadığın sürece günah değildir diye düşünüyorum
  11. M

🔥İndirim RX9070 -RX9070XT (Peşin Fiyatına 9 Taksit)

Nitro en alınacak model. Pin girişlerinin arkada olması bile tek başına almaya değer
  12. M

Fractal Design Meshify 2 Compact White TG Clear 4 bin tl

Hava akışı için alta da iki fan takılırsa püfür püfür olur bence. Hava soğutma kullananlar için güzel tasarım. Marka zaten üst seviyede bir kalite sunuyor. ıvır zıvır RGB ile göz boyama yerine işini yapan firmalardan. Yalnız usb videoda 3.1 demiş ama sayfada 3.2 yazıyor oradan emin olamadım.
  13. M

❌İndirim Bitti! FSP Hydro G PRO 1000W 80+ Gold ATX 3.0 PCIe 5.0 7178 TL (amazon)

FSP Hydro G PRO 1000W 80+ Gold ATX 3.0 PCIe 5.0 PSU 7178 Tl satıcı amazon .
  14. M

🔥İndirim KikoMilano Nemlendirici Dudak Parlatıcısı

Sahte olsa da pırıl pırıl gezeriz 😙😙😙😂😂😂
  15. M

❌İndirim Bitti! Cooler Master MasterLiquid ML240 Illusion ve MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW (amazon)

Cooler Master MasterLiquid ML240 Illusion biraz eski bir model ama satıcı amazon ve fiyat diğer sitelere göre uygun. 3934 TL MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW Temperli Cam 1 x A-RGB Fan 5 x 120mm yine bu da pek yeni bir model değil, normalde 4 fanlı diyor ama ürün başlığına 5 fan yazılmış...
  16. M

🔥İndirim GameBooster GB-G3601B USB3.0 Siyah Rainbow RGB Fan Strip Kasa 999 TL

GameBooster GB-G3601B USB3.0 Marka kalitesinden emin değilim ama kasa bakan biri olarak ucuz geldiği için paylaşmak istedim.
Geri