Arama sonuçları: *

1. kadiryumlu

STEAM DE YAYINLANCAK OLAN KARDEŞLER KIRAATHANESİ REZİLLİĞİ!

Merhaba. Twitterdaki Kardeşler Kıraathanesi topluluğu ile bizim herhangi bir bağlantımız bulunmamaktadır. Biz sadece Steam platformu için aynı isimde bir oyun geliştiriyoruz.
  2. kadiryumlu

Ben genel olarak kimseyi banlama taraftarı değilim aslında. Ama Discord, Instagram ve Steam Topluluk da bir kaç kişiyi banlamak zorunda kaldım. Ban açtırma istekleri geldi. Hiçbirisini şimdilik kabul etmedim. Size de mail de cevap yazdım. Bu bir topluluk banı sadece. Oyunu almanıza ve oynamanıza...
  3. kadiryumlu

Selamlar. Oyunumuzu kişisel olarak yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı planladığımız zamanda yetiştiremedik. Steam Topluluk sayfasındaki 700 ün üzerindeki üyelerimizden sadece küfürlü konuşan 3 kişiyi ve her açılan yeni gönderinin altına konudan bağımsız olarak henüz çıkış yapmamış oyunumuzu...
  4. kadiryumlu

Efsane bir Türk oyunu geliyor (Kardeşler Kıraathanesi)

İnceledik ve benzerini göremedik :)
  5. kadiryumlu

Farkımız kart, okey, tavla vs gibi tüm oyunları bir arada, masaüstü platformu için, online, 3 boyutlu ve sesli sohbet imkanı ile sunacak olmamız👍 Ülkemizde kumar oynatmak ve oynatılmasına zemin hazırlamak yasadışı 👍 Piyasada Poker, Rulet, BlackJack vs gibi oyunlar ücretsiz olarak mevcut 👍Onları...
  6. kadiryumlu

Kumar oyunları olmayacak maalesef 👍Oyun içi para birimimiz Marka. Erken Erişimde herhangi bir para kaybetmeyeceksiniz. Puan kazanma yok ama galibiyetleriniz sayılacak ve ileride leaderboard larda göstermek ve belki bir rank sistemi yapmak için kullanılacak 👍
  7. kadiryumlu

Herkese selamlar. Kardeşler Kıraathanesi oyununun geliştiricilerinden biri olarak bu haberi yazan üyeye çok teşekkür ederim. Yorumları okudum. Öncelikle bazı merak edilen konulara açıklık getirmek istiyorum. Oyunun ücretini Türkiye'nin de içinde olduğu MENA bölgesi için 3 dolar, dünyanın geri...
Geri