Arama sonuçları: *

1. C

Yks için tablet önerisi .

Bazıları Samsung tab s10 lite fln diyor arada kaldim
  2. C

Masaüstü pc var.
  3. C

Tmm önerme cano.
  4. C

Pdf için ve video izlemek için önerdiğiniz tablet var mı? İçinde kalem olursa iyi olur. Bütçem 12000 k civarı
  5. C

Atk mercury şarj göstergesi var mı ?

Nasıl yani tam anlamadım kusura bakmayın kaç haftadır girmiyordum
  6. C

Keytweak ile nasıl tuş ataması yapılır

merhaba kalvye aldım ve %60 olduğu için esc ye basınca " işareti oluyor mecburen fn tuşuna aynanda basmam lazım o yüzden bende de direk esc ye basınca esc işlmevi görmesi için atama yapmak istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum yt de bununla alakalı video bulamadım. yarımcı olurmusunuz ?
  7. C

Klavye tuş ataması nasıl yapılır

ola bilir hocam tam olarak hatırlamıyorum 1749130387 hocam aynn keytweak ama kombinasoynu nasıl ayaralyacma bilmiyorum
  8. C

oradan olmuyor hocam bir uygulama vardı ordan yapılırdu format attım pc ye gitti ve o videoyu bulamadım
  9. C

merhaba %60 klavye aldım ve esc tuşu için fn + esc ye basmam lazım ve bende direk esc ye bastığımda esc işlevini görmesini istiyorum nasıl yapablirim
  10. C

Amd driverinde cpu sıcaklık gözüküyor

amd nin normal driveri
  11. C

Amd driverinde cpu sıcaklık gözüküyor

merhaba eskiden cpu sıcaklığı gözüküyordu ama şu an yok. sadece kullanım var
  12. C

Monitörde ekranın rengi gidip geliyor

hayır böyle bir ayar bilmiyorum ve dokunmam da zaten 1748897207 Video ata bilsen iyi olacak ta atamıyorum
  13. C

hocam arkası siyah olan bütün uygulamalarda oluyor. renk değşitirme kullanmıyorum
  14. C

hocam reismde gördüğünüz gibi üst taraf biraz değşik bir renk. şimdi konuya gelelim diyelim araka planı siyah olan bir uyugulama açıyorum ve üst taraf fotoğraftaki gibi koyu renk ya da beyaz renk oluyor ama öyle kalmıyor koyu olup geri düzeliyor saniyeler içinde üst üste spamlıyor o şekilde...
  15. C

merhaba siyah bir plana gelince böyle oluyor renk koyu olup geri geliyor saniyeler içinde böyle oluyor 1 dk sonra yine böyle oluyor sadece arkası beyaz olan yerlerde oluyor. fotoğarfta belli oluyordur üst kısma bakrasanız üst taraf beyaz oluyor siyah oluyor bazen değşiyor hemen olup düzeliyor...
  16. C

Atk mercury şarj göstergesi var mı ?

yani kullanıma göre değişiyor 1 saate fln sarj oldu ve 3 gün bitti
  17. C

Ekranın üst kısmı gidip geliyor

merhaba googleye girince nedennse üst taraf biraz koyu renk olup düzeliyor ve bu olay saniyeler içinde oluyor googleye girdiğimde nedense her zaman oluyor düzlemyior da nedeni ne ola bilir
  18. C

Çözüldü✓ Lively wallpeper çalışmıyor

güncelledim ve oldu saçmalığa bak güncelleme ne ara geldi zaten yeni yüklemiştim
  19. C

denedim hocam 2 defa hemde 1748857177 hocam güncelleme gelmiş şimdi gördüm ne ara geldiyse daha yeni yükledim ondan ola bilir mi
  20. C

en üstteki tikten kastınız ne bilgisayar için yazanı mı diyorsunuz 1748857078 en üstekkini seçitm reset attım ama halen aynı hata
Geri