Arama sonuçları: *

1. C

Coil Whine Ekran Kartı Garanti Süreci

Ya hocam yani rahatsız oluyor insan bir süre sonra umarım direk değişim yaparlar hiç insanmiyorum ama şansımı denemek istedim. Bugün servise vardı kargo ama halen isleme fln girmediler mail fln gelemdi inşallah uzun sürmez. 1780584441 Maşallah 1 yil demis az değil 😅
  2. C

1 yıl
  3. C

Bakalım inşallah servis degsitirirler direk. Birde thh ne kadar suruyor ortalama
  4. C

Haram zıkkım olsun verdiğimiz paralar ya ne diyeyim inşallah değildirler de uğraştırmazlar. Bazıları diyor degistirir bazıları diyor degismez çözemedim
  5. C

Allah belasını versin hepsinin sen gel o kadar para ver ama karttan vizilti çıksın yani bunun kusuru ürün katagorisine girmesi lazım normalde saçmalık
  6. C

Neden yapmasınlar zaten eğer ki değişim olacaksa muadilini o yoksa ust modelini vermeleri lazım o da değişim karark cikarsa tabu 1780480413 Hocam yani servisin direk değişim yapma ihtimali var mi peki?
  7. C

Bakalım bir ben zaten değiştirmezler diye düşünüp yolladım, şansımı denemek istedim. Dün kargoya verdim yarın ellerine ulaşır da kaç günde sonuçlanır acaba.
  8. C

Ya hocam bu sorun yıllardır var yani üzerine düşüp ne yapıp ne edip düzeltmeleri lazım. Kullanıcı mağdur oluyor kendilerinin umrunda değil o paralar kolay kazanılmıyor tabi onlara göre kolay kazanılıyor o ayrı. Mesela gönderilen servise göre farklılık göstermez mi? Her servis bir olmuyor bence...
  9. C

Hocam yani ben çok gördüm değişim yapılan formlarda fln. Ya tekrardan cw çıkması şans işi belli olmuyor.😁
  10. C

Bir sorunu çözmek varken yıllarca neden çoğu kartlarda halen bu sorun var açıklar mısınız bana? Demek ki çözmek istemiyorlar. Onu geçtim formda çok örneği var hangi ekran kartıydı hatırlamıyorm adam cw si olmayan almadan önce araştırp aldığı ekran kartında bile o sorunun çıktığını ve değişim...
  11. C

Hocam garanti kapsamına neden girmiyormus sonuçta benim herhangi bir müdahalemlen ortaya çıkmış bir sorun değil ve ben ona o kadar para veriyorum o sesi duymak zorunda değilim her pc ye geçtiğimde. Thh ye basvururum en kötü.
  12. C

Merhaba, geçen sene sinerjiden aldığım asrock rx6750 xt 12 gb ekran kartı geçenlerde cw sesi çıkarmaya başladı ve bende dün Boğaziçi bilgisayara grantiye yolladim sizce değişim yapılır mı? Yapılmazsa ve bana ger gonderirlerse ben tekrardan ısrarcı olup onlara göndermelimiyim?
  13. C

Kasadan Cızt Sesi Geliyor

Knk yani almak zorunda benim bir hatam yok kullanıcısı hatası yok yani ben belki dayanamıyorum o seslere olmazsa thh ye basvururum yani onuda aylarca bekleyemem ama yapacak bir şey yok bakalım sinerjiden almıştım asrock rx 6750 xt
  14. C

Hatırlamıyorum ama yani lobide bile yük altında değil o kadar ona rağmen cir zirr sesler geliyor sinirimi bozuyor. Garantiye yollayacam mecburen
  15. C

Hocam valoda lobideyken bile yapıyor vidoe yukleyebilsem atacam da yuklenmiyor 1780378403 Psu değil ya ekran kartı
  16. C

Coil Whine Garanti Kapsamına Girer mi

Sıkıntı ya yuk altında olunca diyor cirrrr zirrr blmm ne sence ne yapayım
  17. C

Bende anlamadım ki hocam herkes birşeye diyor bende o yüzden göndereyim diye düşünüyorum zarari yok hem
  18. C

Reisim bilimiyorum ya bakayım bi olmazsa gonderirim zararı yok gondermenin bence
  19. C

Çok kişi gördüm kabul etmezler diyorlar da sizce ne yapayım cok arada kaldim 1780344969 Hocam bende bilmiyorum ya şu an karar veremiyorum 😁
  20. C

Aynisinin stoğu bayrağıdır yok denk olarak ne var ki mesela 1780344755 Thh de cok uzun suruyor o da sıkıntı neyse sizce ne yapayım
Geri