Arama sonuçları: *

1. Z

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Ben kullaniyorum. Cok iyi klavye. Sadece space tusunun solundan basinca gelen ekstra ses rahatsiz ediyor. Modlamakla da ugrasmak istemiyorum. Onun disinda her sey gucci
  2. Z

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

APP3 kullaniyorum su anda. Bas konusunda Ear(a) APP2'den daha iyi diye hatirliyorum. Ses kalitesi olarak aralarinda cok fark yoktu ama Ear(a) daha netti hatirladigim kadariyla. Ear(a)'nin gurultu engellemesi APP2'nin yarisi kadar oldugundan gurultulu ortamda keyif vermiyordu, o sebeple...
  3. Z

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

Nothing X uygulamasiyla EQ ve hassas ayar cekebiliyorsunuz. Bu fiyata daha iyisi oldugunu sanmiyorum. Temiz ve ayarlanabilir bir ses veriyor. LDAC destegi de var fakat Spotify kullaniyorsaniz fark olmaz. Bende ikisi de vardi. Gurultu engelleme ve seffaflik modlarinda APP2 cok daha iyi, ses...
  4. Z

Infinitylab By Harman - Instantgo Powerbank 10000 Mah, Usb-C, Siyah 499tl

Tekrar stok gelmis. 1 adet gorunuyor. Kullaniyorum, 30W PD sarj ediyor. Tavsiye ederim.
  5. Z

❌İndirim Bitti! Poco F8 Ultra 16/512 - 34.999 TL

Alip da urunu kargolanan var mi?
  6. Z

🔥İndirim Razer Basilisk V3 Pro 35k Beyaz 4999tl

Istedigin kadar temiz tut, istedigin kadar sil temizle, illa ki desen aralari karariyor ve geneli de sarariyor. Kacinilmaz son.
  7. Z

Infinitylab By Harman - Instantgo Powerbank 10000 Mah, Usb-C, Siyah 499tl

Bunun dahili kablosu Lightning, sadece lightning kablo ile sarj oluyor ve hizli sarj desteklemiyor.
  8. Z

🔥İndirim 🔴 Honor Türkiye Abonelik Hedefi Kampanyası - Magic8 Lite 99 TL

Bottan cekecek elemanlar icin vaktinizi harcamayin abi Swatch bile cikmadi bu nasil tutsun :D
  9. Z

Viper V3 Pro kullaniyorum. Yaklasik 1 sene oldu, herhangi bir sikinti yasamadim ama tahminimce yakinda benim mouse'un scrollu da zamanla bozulacak :D Konudaki urunun scroll encoderi optik oldugu icin bunda sikinti yasamaniz cok muhtemel degil. Switchler optik, cift tiklama yapmasi cok zor. Tek...
  10. Z

❌İndirim Bitti! Spigen 10.000mah 22.5w Powerbank/ 999₺

Indirim yok, bayagidir bu fiyattan satiliyor.
  11. Z

PCKolik kendi sitesinde 4999TL'ye satiyor. Kargo ucretsiz. Taksit isteyenlere farkli sitelerde 5499TL vade farksiz 3 taksit. Idefix'te TROY kartlara 200TL indirim var. PCKolik 4999TL : https://pckolik.com.tr/urun/razer-basilisk-v3-pro-35000-dpi-kablosuz-beyaz-gaming-mouse Trendyol 5499TL ...
  12. Z

❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

@Tayfunns Hocam konudaki monitorle 321UP X24 arasindaki tek onemli fark DisplayPort 2.1 mi?
  13. Z

❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

Bana da az once REDDEDILDI diye mail gelmis
  14. Z

❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

Bana hala gelmedi
  15. Z

❌İndirim Bitti! İncehesap 23.00 Gece Fırsatı: Gizemli Gaming Klavye Kampanyası (150 Adet Stok)

Hawk’in membran klavyelerinden birisi gelecek bence de
  16. Z

💥Harman Powerbank 499tl 💥

Aldim hocam tesekkur ederim
  17. Z

❌İndirim Bitti! (Riskli) Oneplus 15 16/512 46500₺ (Oneplus Turkiye Garantili)

15R bile 50 küsür bin fiyattan satılırken bunun orijinal olması veya kargolanma ihtimali sıfıra yakın ancak şansını denemek isteyen buyurabilir. Satıcı yeni, diğer sattığı ürünlerin fiyatları da piyasanın çok altında. -silindi-
  18. Z

🔥İndirim Razer Viper V3 Pro Sentinels Edition 5999 TL

Cok daha dayanikli Viper V3 Pro scroll'lari ama yine de bozuluyor. Belki 1 sene belki 2 sene. Scroll sorunu istemiyorsaniz Razer mouse olarak Basilisk V3 Pro, Deathadder V4 Pro veya Viper V4 Pro almaniz lazim. Bunlarin hepsinde optik scroll encoder var. Viper V3 Pro ve Deathadder V3 Pro'da...
  19. Z

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G65b 9999tl - 32" Qhd Curved Fast Va 240hz

Hocam selamlar, urun 2 saat kadar once elime ulasti. Kurulumunu yaptim, olu piksel ve banding testlerini falan da yaptim. Monitor kusursuz ve renkleri cok canli. 32”te 2k biraz siritiyor ama bence bu fiyata olsun o kadar. IPS’e kiyasla ghosting var ama rahatsiz edici seviyede degil. Akilli Tv...
  20. Z

❌İndirim Bitti! Amazon Prıme Day Başladı!

Masaniz musaitse kesinlikle gecin. Mumkunse 240 Hz olani alin. Rekabetci oyun oynuyor olsaniz da ekran buyuklugu bence guzel bir ekstra oluyor. Medya tuketiminde 2k'dan sonra 4k ilac gibi gelmisti bana.
Geri