crystal disk info indirdim ssd sağlığını için %100 çıktı ama denetim masasında yok revo uninstallerde indirdim ordada yok zipden direk masa üstüne atmıştım nasıl tamamen sileceğim?
ben apk indirmiyorum hocam gerekirse parasını verip oynarım param yoksa oynamam virüslerden epey korkarım realmsde satın aldım arkadaşlarımla beraber oynayacağız 4-5 kişi teşekkürler bilgi için sabah oynadık baya kardeşimle papağan felan eğittik çok hoşuna gitti
hocam kardeşime satın alacağım beraber oynayabilceğimiz için realmse para veririm sorun yok ucuzmuş demek istediğim %100 beraber oynayabilicez mi sorun olmadan.
hocam test için almıştım ya ondan dolayı sordum kardeşimin tableti kesinlikle kaldırmaz zaten ben 30 fps alıyordum.
1721396703
şimdi hocam o zaman 275 TL'ye play storeden kardeşime alabilirim değil mi? param çöpe gitmez umarım beraber oynayabilceğimize %100 emin misiniz sorayım genede.
teşekkürler hocam bide ben rtx indirdimde bedrockda bundan virüs kapma şansım var mı saçma bi soru lakin bu tarz şeylerden korkarım dalga geçmeden cevaplarsanız sevinirim.
rtx 4060 a sahibim bedrock indirdim neon rtx diye bir tane pack indirdim kendi oyundan 4800 yorumu vardı genede emin olamadım paranoyak birisiyim birazda bilgisizim güvenli midir bu pack?
dostum şöyle şimdi 8 gb vrami var 4060 ın en basitinden diyorum 8 gb vram şuan günümüz için yeterli ilerdede bi müddet yeterli olucak lakin yetmeyeceği zaman ayar kısmak zorunda kalacağız ama bu alman için pek engel değil fiyat farkı çok yok diye ben 4080 önerdim.