Arama sonuçları: *

1. Arteonn

Lossless Scaling nasıldır?

Korsan indirmenin sıkıntı çıkardığını okumuştum
  2. Arteonn

drop giderir mi?
  3. Arteonn

Selam, daha önceki konularımda fps düşüklüğünden bir hayli yakınıyordum. Çok şey denedim arttırmak için ama bir türlü drop sorununu gideremedim. Lossless Scaling almak istiyorum fakat 1050 Ti ekran kartımda PUBG'de iyi performans verir mi merak ediyorum. Beni aydınlatabilir misiniz? Sadece PUBG...
  4. Arteonn

Ekran Kartı Drop Sorunu

Anakartım H110M 1151 pin bir anakart olduğu için maks. 2133 destekliyor. Ekran kartı ısı değelerim oyun içi 60 ı geçmiyor
  5. Arteonn

Ekran Kartı Drop Sorunu

Selam dün açtığım konudan ve internette yaptığım araştırmalar doğrultusunda bugün bilgisayarıma Ram aldım. Fakat drop sorunum geçmemiş vaziyette ve ben çıldırmak üzereyim. Ekran kartım ne yaparsam yapayım bir türlü %50 yi geçmiyor. Bir anda 0 olup tekrar 35-45 arası seyrediyor ve drop yiyorum...
  6. Arteonn

Sistemim Yetmesine rağmen drop yiyorum

anlıyorum hocam ram olarak fiyatı çok yormıcak güzel önerin var mıdır?
  7. Arteonn

Sistemim Yetmesine rağmen drop yiyorum

Selam, i5 6400 işlemci ve GTX1050Ti ekran kartım bilgisayarımda yer almakta. Fakat Pubg,LoL,Valorant oynarken (özellikle Pubg kanadında) drop yiyorum. Ekran kartım anlık olarak %0 olup geri çıkıyor. Darboğaz söz konusu mu, Ramlerim yeterli değil mi (12GB), drop yememek için ne önerebilirsiniz...
  8. Arteonn

Psu kaynaklı Donma ve Kasma

alacağım psu 80+ sertifikalı ve kasasının aerodinamiğini beğendiğim için almayı planlıyorum :) 1718136266 çok sağlammış valla Psu bu...
  9. Arteonn

aklın gider usta bir ses yapıyor var ya :D 1718136153 param fazla olmadığı için ve kasamın aerodinamiği kötü olduğundan kasalı psu almayı uygun gördüm
  10. Arteonn

Selam arkadaşlar. uzatmadan konuya gireyim. Masaüstü bilgisayarımda 180W yeterli bir psu vardı. Ancak geçtiğimiz aylarda Gt730 dan 1050Ti ekran kartına geçiş yaptım. Her şey güzel iken bir anda kasmalar ve donmalar başladı. Darboğaz yok, diskte sorun yok. sorunun Psu da olduğuna kendimce kanaat...
  11. Arteonn

Van1067 Hatası alıyorum

Aklına gelebilicek güvenlikle ilgili her şey kapalı
  12. Arteonn

Van1067 Hatası alıyorum

Telefon internetimle denerim şimdi, ek bilgi olarak da evin aile profili çocuk profili vs. hepsi kapalı
  13. Arteonn

Van1067 Hatası alıyorum

Bağlantı hızım aşağıdaki gibi fakat ne yaptıysam ne denediysem olmadı. Çözemedim kafayı yememe ramak kaldı. Bir arkadaşım Regedit üzerinden bişeyler yapıp öyle bulmuş. Yardım edin önerilere açığım. TPM açık Sec-Boot açık (kolay yöntemlerin hepsi denendi.)
  14. Arteonn

Valorant Van1067 Hatası

Auto da çalışıyor şuan.
  15. Arteonn

Valorant Van1067 Hatası

Yaklaşık 1 yıl önce arkadaşımla Valorant oynamak için hesap değişip oyuna tekrar giriş yapmaya çalıştığımda bu hata ile karşılaştım. Hatta bu hata Valotant'ı bırakmama vesile oldu. Daha sonrasında LoL'e başladım. Ve bu haftanın başıydı - sanırım - LoL'de de aynı hatayı almaya başladım, ticket...
Geri