Arama sonuçları: *

1. BenRecepİvedik

Çözüldü✓ İnternet Kazanma Yolları Varmı

içecek kapağı dondurma cips falandan kod toplayıp internet alıyodum köydeyken...
  2. BenRecepİvedik

Yardım Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

gigabyte tercih edebilirsiniz soğutma anlamında daha önde duruyor. 1788090803 yav adam diyor ki 5000 serisi dışı alamam. sal artık adamı :D Ben de kullanıyorum 5070 her anlamda çok iyi performans veriyor.
  3. BenRecepİvedik

En İyi Ps4 Oyunları?

henüz oynamadıysanız rdr2
  4. BenRecepİvedik

Yardım Xfx Quicksilver 9070xt Kasama Sığar mı

Uzunluk olarak ekran kartı 35 santimetre kasa 40 santim olarak gösterilmiş sitede. Fanlar dahil uzunluk olarak görünüyor görselde ama dahil olmasa bile sığar gibi duruyor. En olarak kağıt üstünde 6cm fark kalıyor kabloya bağlı değişir ancak muhtemelen sığacaktır 1788047741 bu arada ne kadara...
  5. BenRecepİvedik

Mchose X9 Alınır mı?

özel eq varsa her türlü hallolur hocam 53mm alüminyum sürücü de varmış zaten. Sağolun öneri için
  6. BenRecepİvedik

Mchose X9 Alınır mı?

basslar nasıldır hocam çok önemli benim için. Bu arada sizin ikea sandalyeye verceğim parayı buna basıyom sepete ekledim sandalyeyi 3 saniye sonra kulaklık yere düştü parçalandı biz tabureden devam :)
  7. BenRecepİvedik

Mchose X9 Alınır mı?

4 bin TL'ye kadar bütçem var ufak bir araştırma sonucu en mantıklı seçenek bu gibi duruyor. n9 ultraya da baktım dip ses yaşayan çokmuş vazgeçtim. Bu model tatmin eder mi yoksa bu bütçede daha iyisi var mıdır
  8. BenRecepİvedik

Gta 6 Umrumda Bile Değil

sen ben almayınca rockstarın bişeyleri değiştireceğini düşünmen
  9. BenRecepİvedik

3-4 Bin TL Bütçe Kulaklık Önerisi

3-4 bin tl bütçe içerisinde kablosuz kulaküstü kulaklık arıyorum. Atk Neptune N9 Ultra düşünüyordum ama dip ses sorunu vazgeçirdi. Fps oyunları oynuyorum ve uzun saatler kullanacağım. Müzik de dinleyeceğim için ses kalitesi de çok önemli özellikle bass tarafında. Önerilerinizi bekliyorum...
  10. BenRecepİvedik

Düşük Bütçeli Koltuk/Sandalye Önerisi

sağolun hocam aldım gitti
  11. BenRecepİvedik

dayanıklılık nasıl bir de kolçakların rahatlığı çok önemli benim için herhangi bir rahatsızlık oluyor mu kolu dayayınca
  12. BenRecepİvedik

değerlendireceğim hocam güzel duruyo
  13. BenRecepİvedik

bu bütçede fazla beklentim yok hocam 2 güne kırılmasın yeter
  14. BenRecepİvedik

hocam ben de bunu düşünyodum da bütçe çıkmıyor maalesef
  15. BenRecepİvedik

5 bin tl bütçem var. Çok uzun süreler masa başında zaman geçiriyorum ve şu an oturduğum yemek masası sandalyesi infilak ettiği için yeni bir sandalyeye ihtiyacı var. File olması çok daha iyi terletmemesi açısından. Ben bir model buldum aşağıya ekliyorum piyasadaki rakiplerine göre oldukça uygun...
  16. BenRecepİvedik

3-4k Bütçe Kulaküstü Kablosuz Kulaklık Önerisi

kumaş ped olayı çok iyiymiş. yine de ses kalitesini çok önemsediğim için n9 ultra tercihe edeceğim sanırım
  17. BenRecepİvedik

hocam mchose x9 daha önde gibi kağıt üstünde
  18. BenRecepİvedik

önde oldukları yerler nereler hocalarım n9 ultraya göre
  19. BenRecepİvedik

anladım hocam sağolun
  20. BenRecepİvedik

n9 pro ile çok fark var mı hocam