Arama sonuçları: *

1. BenRecepİvedik

Gamepad önerisi lazım

full şarj ortalama ne kadar gidiyor bilginiz var mı?
  2. BenRecepİvedik

Gamepad önerisi lazım

2500tl bütçem var çok iyi bir model varsa 3 bine kadar çıkabilirim. Her türlü oyunu oynuyorum ve uzun saatler kullanacağım. Ergonomik olması ve şarjının uzun gitmesi önemli. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  3. BenRecepİvedik

1ST Player Thunderstorm TS1 240mm 7800X3D'yi Soğutur Mu?

sıcaklık olarak çok dengesiz ve zor soğuyan bi işlemci. soğutması zor
  4. BenRecepİvedik

🔥İndirim HAVİT 9030 ULTRA -999TL ♨️

Ekran büyüklüğünden kötü durabilir diyorlar hocam kordondan değil. Ama çok kötü duracağını sanmıyorum bu fiyata çok iyi saatin ekran kalitesi
  5. BenRecepİvedik

🔥İndirim HAVİT 9030 ULTRA -999TL ♨️

Çektim bi tane bileklerim ince biraz kötü durmaz inşallah
  6. BenRecepİvedik

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Giriş-orta segment kablosuz kulaküstü gaming kulaklık. İstek değil ihtiyaç bayadır doğru düzgün giriş orta segmentte adam akıllı kablosuz kulaklık yok piyasada
  7. BenRecepİvedik

TOPLAMA BİLGİSAYARIM HAKKINDA YORUMLARINIZ

Kötü durmuyor ancak kasayla beraber gelen güç kaynağı ve hava soğutma bilindik parçalar değil. Thermalright pearless assasin benzer fiyata var hava soğutma için araştırmanızı öneririm
  8. BenRecepİvedik

ALDIĞIM ANAKART KÖTÜMÜ?

yaşamassın
  9. BenRecepİvedik

ALDIĞIM ANAKART KÖTÜMÜ?

giriş seviye anakart ama kullandığın işlemci de amd nin giriş seviye işlemcisi zaten. Bir sıkıntı olmaz yeterli olacaktır
  10. BenRecepİvedik

40 Bin Tl Sistem Toplama

Dün bi konu açmıştım bütçemi biraz daha arttırdım oyun odaklı bir sistem topluyorum. Sadece kasa için bütçem bu. Önerilerinizi bekliyorum
  11. BenRecepİvedik

33 Bin Tl sistem önerisi

Hocam nasıl sistem yok ya 5 ay önce 22-23k ya 4060 am5 sistem topluyorduk. O kadar uçtu mu fiyatlar
  12. BenRecepİvedik

33 Bin Tl sistem önerisi

33 bin tl bütçem var oyun odaklı sistem toplayacağım. Piyasada alınabilir hazır sistem varsa onları da önerebilirsiniz. Parça parça da tercih edebilirim bir fark olmaz benim için. Öneriler için şimdiden teşekkürler
  13. BenRecepİvedik

Ekran kartının fanı dönmüyor

fanlar ekran kartı ısınınca devreye girer
  14. BenRecepİvedik

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 19/08 indirimleri

Mouse alınır mı
  15. BenRecepİvedik

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 12/8 indirimleri başladı

İndirime girerse alınabilecek kablosuz mouse var mı
  16. BenRecepİvedik

Instagram Hesabım çalındı nolur yardım edin

Instagram hesabım izinsiz şekilde ele geçirildi ve giriş yapmaya çalıştığımda “Kimlik Doğrulama Uygulamasının oluşturduğu 6 haneli kod” isteniyor. Ben böyle bir uygulama kurmadım, bu özelliği de aktif hale getirmedim. Açıkça söylemek gerekirse, hesabım çalındı ve bu süreçte Instagram hiçbir...
  17. BenRecepİvedik

Yenilenmiş iPhone 11 mi A26 sıfır Samsung mu?

yenilenmiş telefonlara çakma batarya takılıyor genel olarak tercih etmenizi önermem
  18. BenRecepİvedik

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR SEÇİLİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM

alınabilir iyi televizyon var mı indirimle
  19. BenRecepİvedik

7800x3d rtx 5070 Hazır sistem

bütçe varsa lexar ares white iyi duruyor. yoksa xpgnin cl34 ramleri idare edecektir bu sistem için
Geri