Arama sonuçları: *

1. Ekmek Reis23

Çözüldü✓ Monitörümün pixelleri çizgi şeklinde ışıma yapıyor yardımm

başka monitörle denedim aynı kablo ve aynı girişle sıkıntı çıkmıyor panel bozulmuş arkadaşın dediği gibi :( 1766948913 Peki hocam iadeyi (ki şuana kadar hiç yapmadım) aldığım site aracılığı ile mi yapacam İtopya yoksa phillips bayisine mi götürceğim? 1766949193 Peki hocam iadeyi (ki şuana...
  2. Ekmek Reis23

dp ve hdmi la dendim hep aynı prizide değiştrdim sonuç aynı
  3. Ekmek Reis23

internetten baktığımda monitör ayarlarını 0la falan diyordu yaptımda dedim belki garantiye görütmeden çözüm vardır
  4. Ekmek Reis23

8 aylık monitörüm olan https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200a-24-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26636 şu şekilde pixellerinde sıkıntı var: alalı 8 ay oldu normal kullanırken bi anda oldu
  5. Ekmek Reis23

Çözüldü✓ Monitörümde garip çizgiler oluşuyor yardımm

Bu şekilde alalı 8 ay oldu ne yapmalıyım Model bu: https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200a-24-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26636
  6. Ekmek Reis23

Yardım Başka birinin telefonundan Ziraat mobil uygulamasına girdim hesabım tehlikede mi

Tuşlu telefon kullanıyorum bugün Bakkala gittim ürünler aldım sonra cüzdanımda paramın bittiğini o zmn fark ettim. Bende gidip adamın telefonundan ziraat mobile giriş yapıp eft attım. ilk sorduğunda kaydet flnda dedim herhalde hatırlayamıyorum ama güvenli çıkışa bastığıma eminim ne yapmalıyım
  7. Ekmek Reis23

🔥İndirim 🔥1399 TL - Adidas Sportswear Cloudfoam Comfy Hafıza Tabanlı Ayakkabı

Ayağım normalde 45.5 45 olur mu kalıbı nasıl
  8. Ekmek Reis23

❌İndirim Bitti! SONGMICS 54 Litre Pedallı Mutfak Çöp Kovası 1599₺🔥🔥🔥

İndirim iyimiş şimdi gideyim yırtık bim poşetine çöpümü atayım 😀 1759249454 8k yazıyor
  9. Ekmek Reis23

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Kulak içi kulaklığı aldım bakalım inş güzel çıkar
  10. Ekmek Reis23

🔥İndirim Havit happy hour indirimleri 7.10.2025 saat 18.00 de.

Kulak içi kulaklıklar düşerse alınır mı
  11. Ekmek Reis23

Bu monitör standı uygun olur mu?

alabileceğin bu bütçeye en iyisi
  12. Ekmek Reis23

Yardım lenovo loq 15IAX in klavye renklerini nasıl rgb şekilde değiştiririz?

fn+alt+space tuşuna bas oluyorsa , lenovo vantage uygulamasından lenovo spectrum yerinden özelleştirebilirsin
  13. Ekmek Reis23

Öneri Laptopumu satmaya kalkışsam şuanki piyasası nedir

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-lenovo-loq-15ahp9-83dx0094tr-ryzen-7-8845hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx4060-15-6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,799022760.html 12 ay garantisi bulunuyor min ne kadara satmalıyım
  14. Ekmek Reis23

Valorant Skin Önerisi

15. Ekmek Reis23

Yardım Hangisi mouse daha iyi?

hafif fare istiyorsan asus alabilirsin denk birbirlerine ben şahsen logitech kullanıyorum ve memnunum
  16. Ekmek Reis23

Yardım Hangisi mouse daha iyi?

aklımda şu 3 mouse var klavye beyaz almayı düşünüyorum sizce hangi mouse daha iyi gider diğer ekipmanlara göre...
  17. Ekmek Reis23

Hot wheels 2.el neye göre alınmalı

Arkadaşlar başlıkta göründüğü gibi 2.el bir hot wheels alacağım. Fakat koleksiyon değeri olan arabalara almak istiyorum. bütçem 500tl bu nasıl
  18. Ekmek Reis23

Güneş gözlüğü orjinal mi

havalılığından değil :D çok ucuza görünce direkt danışasım geldi :)
Geri