Arama sonuçları: *

1. Z

4 yıllık açık öğretim bölümü kazanmak kolay mı?

3. Senesindeyim bende yanlış yazmışım. 4. senede staj var ondan dolayı şimdiden yapmam lazım diye düşünüyorum.
  2. Z

4 yıllık açık öğretim bölümü kazanmak kolay mı?

Şuan 2 yıllık üni okuyorum 2. Senesindeyim ama işten dolayı gidemiyorum askerlik ertelensin diye yarın geç kayıttan yks ye kayıt olacağım. 4 yıllık açıköğretime girmek zor mu hiç bilgim yok internetteki bilgilerde çok karışık yardım lazım. Ve sınav sonucu çıktığında kayıt nasıl yapılıyor?
  3. Z

Üniversite ile askerlik erteleme

Bende şuan 2 yıllık üni okuyorum 2. Senesindeyim ama işten dolayı gidemiyorum askerlik ertelensin diye yarın geç kayıttan yks ye kayıt olacağım. 4 yıllık açıköğretime girmek zor mu hiç bilgim yok internetteki bilgilerde çok karışık yardım lazım. Ve sınav sonucu çıktığında kayıt nasıl yapılıyor?
  4. Z

❌İndirim Bitti! Detroit: Become Human 28TL / Beyond Two Souls 7TL / Heavy Rain 7TL

detroit seçimlere göre değişebilen bi oyun mu yoksa sonu aynı mı her türlü?
  5. Z

RTX 5060 8G SHADOW 2X OC 8GB vs RTX4060Ti 16GB 3x Fan 128Bit GDDR6

youtube dan araştırıp al ama bence 4060
  6. Z

Ryzen 5 5600, GTX 1650 kartlı sistem nasıldır?

1650 yerine en az 3060-arc a750-rx6600 bak çoğu oyunu rahat oynarsın a750 var bende şuan gayet fp kart ucuza bulabilirsin.
  7. Z

PC TOPLADIM AMA HENÜZ SİPARİŞ ETMEDİM

8gb ekran kartı alma min 16 al.
  8. Z

KCD2 bitirmeye rağmen KCD1 oynanır mı?

kcd2 yi ilk oynadım ve bitirdim.
  9. Z

KCD2 bitirmeye rağmen KCD1 oynanır mı?

KCD2 yi bir kaç gün önce bitirdim de epic de kütüphanede kcd1 de varmış beleşken almışım şimdi farkettim oynanır mı sizce 2. oyunu bitirmeye rağmen ?
  10. Z

İphone xr almak mantıklı mı?

se3 bence boyutları da benzer. 1766858653 + tuşlu
  11. Z

High Nutrition protein tozu alınır mı?

protein ocean alabilirsin bence protein takviyesi olarak kullanılabilir en azından protein değeri düşük öğünde kullanırsın.
  12. Z

Steam max 10 dolar oyun önerisi

Rust almıştım beğenmedim iade ettim max 10 dolara oyun önerisi lazım. Squad 10 dolar almaya değer mi?
  13. Z

Kış İndirimi Sepetim Nasıl Sizce?

Başları sıkıcı biraz çuval falan taşıyon sonra açılıyor oyun.
  14. Z

5000tl RTX2060 super iyi mi?

3900 e almıştım
  15. Z

Rust alınır mı ? 10dolara.

9-10 dolar arası bir fiyatta satılıyor sizce alınır mı arada sırada oynamak için? Daha ucuza alabileceğim bir yer varsa ordan da alabilirim steam hesabı olarak vb.
  16. Z

8500 tl 3060 ti alınır mı?

500w ile a750 kullanıyorum ocli sıkıntı çıkmaz
  17. Z

R7 7800x3d Daha da düşer mi ?

Alabiliyorsan al bekleme bence.
  18. Z

🔥İndirim Hepsiburada Gıda/İçecek 750TL 'ye 150TL indirim Kuponu

https://www.hepsiburada.com/fellas-granola-2-li-hindistan-cevizli-270-gr-kirmizi-meyveli-270-gr-2-cesit-p-HBCV00000IKYY5?magaza=Fellas markette daha ucuza bulunur mu yoksa site fiyatı iyi mi?
Geri