Arama sonuçları: *

1. W

Windows 10 enterprise LTSC sürümü hakkında

Şuanda düşük özelliklere sahip bir sistem kullanıyorum Malum windows 10 11 gibi sürümler güzel bir sistem istiyor Zaten yakında yeni sistem alacağım ama şuanlık windows 10 enterprise LTSC sürümünü kullanmak istiyorum daha güzel performans vereceğini düşündüğümden dolayı ben bilgisayarıma...
  2. W

Pc bianda dondu ve kapanmadı

rica ederim azda yardımım dokunduysa ne mutlu bana
  3. W

işlemcide çok yük olabilir görev yöneticisinden bi bak istersen arka plan işlemlerinde kullanmadığın uygulamaları devre dışı bırakabilirsin. youtubede videolar var windows 10 11 gereksiz hizmetleri kapatarakda işlemci yükünü azaltabilirsin belki donmasının sebebi işlemcide çok yük olmasıdır...
  4. W

R5 2600 işlemci ısınıyor

hava sıcaklığı çok etkiler işlemciyi ekran kartını the witcher da malum güzel işlemci ekran kartı istiyen bir oyun belki işi sıvı soğutma ile dahada azaltabilirsiniz bu sıcak havalarda pekde çözüm yolu olmuyor maalesef.
  5. W

Temizlemekde tecbüren hiç yoksa çokda detaya girdiysen işlemci anakart veya ekran kartına zarar vermiş olabilirsin veya işlemcin oyun esnasında çok yüksek ısı derecelerine ulaştı ise ondan donmuş olabilir bu durumlarda ekran kartını resetlemeyi deneyebilirsin windows ctrl shift b tuşuyla deneme...
  6. W

6 gb ramden 8gb çıkartılırsa fark olurmu

16 gb ram destekliyor olması lazım ramleri direk 12 veya 16 alma 2x8 veya 2x6 olarak al verdiği fps değerlerini olabildiğinden yükseğini vereçektir droplar oynadığın oyuna göre değişiklilik gösterebilir. ( faydasını görürsün )
  7. W

Kafama bir şey takıldı

Verilen Yanıtların Yanında inputlagın olmamasına dikkat etmelisin. varsa nasıl düzeltirim diyorsan youtubede bunun ile alakalı videolar mevcut.
  8. W

Çözüldü✓ Apu Sisteme sonradan Ekran kartı takabilirmiyim

Teşekkür ederim araştırmaya devam edeceğim
  9. W

Teşekkür ederim aynı konuşmayı ben yaptım şimdi ekran kartı olmayan bi sistemi kim neden alır bilmiyorum ama alma niyetim vardı bütün niyet yok oldu teşerkkür ederim yardımın için.
  10. W

Satıcıyla görüşüceğim daha sonradan rx 6600 xt takmayı düşünüyorum. ama eğerki r5 5600g ise. 1717341731 Oda desteklerse
  11. W

Satıcı fiyatı 8bin olarak belirlemiş Sordum tekrardan işlemcisini Yanıt bekliyorum eğerki Ryzen 5 5600 der ise almıyacağım sistemi 5 5600g der ise Almalımıyım? 1717341242 Teseşşürler. 1717341293...
  12. W

2. el alacağım ve alacağım şahıs bilgisayarı sorunsuz kullanıyor ekran kartsız görüntü alamamam nasıl olabilir 1717340580 Anladım Teşekkür ederim Yardımın İçin
  13. W

Apu sistem almayı düşünüyorum bütce kısıtlı olduğundan dolayı. Daha Sonradan ben bu sisteme ekran kartı Takabilirmiyim? Daha Sonradan Takmayı Düşünüyorum Özellikleri Aşşağıya Bırakıyorum Birde Bunun yanında bu Anakarta En yüksen AMD hangi ekran kartını takabilirim Darboğaz seviyesinin en düşük...
  14. W

Çözüldü✓ 1050 1060 ekran kartları win10 11 driver desteklimidir?

gtx 1050 1060 gibi ekran kartları windows 10 11 gibi sürümlerde ekran kartı driver desteği bulunuyormu?
  15. W

Bu ayarı kapamalımıyım

bu ayarın kapatılması daha iyi oluyor hacı insan aklını baltalayan bir şey bu hatta yanlışım yoksa imput lagıda azaltıyor kapatabilirsin Valorant Tarzı fps oyunları oynuyorsan işine yarıyacaktır. ayarı 6. çizgide bırakmayı unutma
  16. W

Çözüldü✓ Arkadaşlar bu sistem darboğaz yaparmı?

alıcağım sistemlere bakıyorum knk bu denk geldi karşıma masraf çıkarır diyorsan başka sistemlere bakıcam fiyat uygun belki biraz fiyat performansı gibi durduğu için sordum
  17. W

İşlemci yapar muhtemelen anakart desteklermi peki daha güçlü bir işlemci taksak desteklermi
  18. W

Insta hesabi kapattirilabilirmi

hesaba göre değişir taklitten kapanır muhtemelen method bulunuyor elimde takipcisi kaç hesabın hesabı yollarsan daha rahat olabilir
  19. W

( işlemci: İ5 4460 Ekran kartı: Rx 5600 XT AMD Anakart: H81M-E33 MSI Ram: 8x2 16gb Power: 600Wat ) Birde bu anakarta darboğaz yapsa bile işlemcisini veya ekran kartını daha güçlü taksak hangi ekran kartı veya işlemciyi destekler maximum?
  20. W

RX500 serisi ekran kartları VGA giriş çıkışlımıdır yoksa HDMİ mi?

Her Hangi bir güvenilir link atabilirmisiniz alabileceğim internet sitelerinden
Geri