Arama sonuçları: *

1. owensasake

2026 Yılında RTX 3060ti Sistem Alınır mı?

Monitör çöp klavye temiz mi sorunlu mu bilinmiyor mouse modeli bilinmiyor kulaklık çöp mikrofon eh çokta önemli değil koltuk kullanılma durumuna göre iyi mi kötü mü bilinmiyor 2. el olduğu için aynı kasayı çok ucuza dizersin zaten bileşenler baya giriş segment duruyor üstelik garantileri...
  2. owensasake

Yardım Aoc Q27g42xne 27″ Vs Aoc Q27g4xf 27" Hangisi Tercih Edilmeli?

Aralarında büyük farklar var biri fast IPS diğeri fast VA. Hikayeli oyunlar olsun fps olsun IPS panel alınmalı renkler çok daha canlı ve ghosting sorunu yok. VA panellere göre tek geri kalır yani IPS glow yani ışık sızması ama bu da o kadar büyük sorun değil neredeyse fark etmiyorsunuz. Aoc...
  3. owensasake

2026 Yılında RTX 3060ti Sistem Alınır mı?

Alınmaz.
  4. owensasake

13k Ekran Kartı Önerisi

Bulabilirsen 6800xt uğraşmak istemem dersen 13k 3070 ti şu an ilanda var hem de izmirde.
  5. owensasake

GTX 1660s Kaça Satılır

4500 ekran kartı 1200-1400 işlemci kutulu fanlı olup olmamasına göre
  6. owensasake

RTX 5070 14600kf 64gb Ram Beyaz Sistem 70k Aldım Sizce Fiyatı Nasıl ?

Kimden aldıysan adama hayrına 1000tl daha ver :D
  7. owensasake

PC Toplama Yardım Tavsiye 50-60 Bin TL Civarı ?

60k bütçeyle konu açan herkese bu sistemi attım kabak tadı vermiş olabilir ama tükenmeden buna bakın isterseniz fiyatına göre en iyi pc bu gibi duruyor şu sıra https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/school-5a-rtx/
  8. owensasake

Öneri 2. El RTX 3080 Den Geçilebilecek En Makul Ekran Kartı Nedir ?

CS2 için o kart çok yeterli zaten işlemci oyunu ama senin kartın acil macun ve ped değişimine ihtiyacı var.
  9. owensasake

50-60 Bin TL Bütçe ile Ddr4 Sistem Tavsiyesi

Sebebi var mı
  10. owensasake

50-60 Bin TL Bütçe ile Ddr4 Sistem Tavsiyesi

Bu bütçede ddr4 2. el sistem al kafanı taştan taşa vur sonra 62ye çıkabilirsen bu sistemi al kaçırmadan https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/school-5a-rtx/
  11. owensasake

Sistem Almayı Düşünüyorum Yardımcı Olur Musunuz

Aynı fiyata daha güncel çipsetli anakart + (5060ti 16GB) sistem attım hocam hala sebep mi soruyorsun.
  12. owensasake

Sistem Almayı Düşünüyorum Yardımcı Olur Musunuz

Alınmaz https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/school-5a-rtx/
  13. owensasake

65000 TL En İyi Sistem Toplama Önerisi

Ekran kartın olmadığı zaman işlemcinin dahili grafik kartını kullanır 7500f'de yok onu kullanıp günlük işlerini yapabilir ya da video izleyebilirsin.
  14. owensasake

65000 TL En İyi Sistem Toplama Önerisi

SSD'yi 1tb yapıp beklemeden al. Ayrıca 200tl farkla 7600'e geçebiliyormuşsun aralarında %1 fark var 7500fle ama 7600 dahili grafik kartı olan bir işlemci.
  15. owensasake

75-80k Arası Sistem Arıyorum

Bütçe ne kadar esner bir de toplamayı düşünür müsün
  16. owensasake

Yardım İkinci El Aldığım Anakart Fiyatına Değer mi Sizce?

Kavga değil canım ufak tartışma niye kavga edelim.
  17. owensasake

Tamam da hocacığım sen aldın diye bu arkadaşa da aynı fırsatın geçeceğini nereden biliyorsun üstelik kim bilir ne zaman aldın.
  18. owensasake

MSI kalitesinde 2. el sağlam X570 anakart 4k'ya nerede var link atar mısın üstelik B550 Tomahawk giriş orta segment X570 anakartların çoğundan daha iyi. 1788715034 Dostum b550m-k değil bu B550 Tomahawk sen hala anlayamıyor musun aradaki farkı.
  19. owensasake

Yukarıda ilk mesajımda açıkladım hocam neleri olduğunu biri giriş segment biri üst segment anakart arkadaş uzun ömürlü istiyor ona göre hesapla kafada.
  20. owensasake

Her zaman daha mantıklıysa neden 2. el satışlar var dünyada.
Geri