Arama sonuçları: *

1. owensasake

5000 TL Bütçede Alınabilecek En İyi Ddr4 Anakart

Hocam 5060ti ile kullanmayı düşünüyorum VRM sorun çıkarmaz mı?
  2. owensasake

İşlemci olarak Ryzen 5 5600, ramleri daha almadım 2. el bakmaya devam ediyorum.
  3. owensasake

Selamlar 5000tl gibi bir bütçem var önerilerinizi bekliyorum.
  4. owensasake

Yardım RTX 5060 Ti İçin Psulu Kasa Önerisi?

Biraz olsun içimi rahatlattın spesifik olarak beğendiğim bir kasa yok, zaten çok cafcaflı olmasına da gerek yok ventoyu beğendim. Satıcıyla konuştum içerisinde FSP Hyper PRO 80+ 650W varmış iş görür mü ?
  5. owensasake

Sağol üstat sence PSU'lu kasa almak hata mı böyle bir ekran kartı için ne kadar güvenilir bilmiyorum çünkü
  6. owensasake

Uygun bir fiyata 5060 ti 16gb buldum ve aldım aslında bütçem o kadar değildi ama fiyatı piyasaya göre çok iyiydi almış bulundum. Böyle olunca bütçeyi biraz kısmak zorunda kaldım bu ekran kartını Ryzen 5 5600 ile beslemeyi düşünüyorum ikisine uygun bir psulu kasa önerebilir misiniz.
  7. owensasake

80-90 Bin TL Civarı Sistem Önerisi

89k olan sistemin 5080 olduğuna emin misiniz hocam
  8. owensasake

20000tl Bütçe Ekran Kartsız Ddr4 Sistem Parça Önerileri

Tamamdır ikna oldum gibi AM5 sistem toplamaya çalışacağım o halde eyvallah hocam.
  9. owensasake

Şimdi sizin yorumlarınızla gidip baktım da güzel bir 2x8 ddr5 ram indirimi yakalasam galiba toplayabiliyorum aciliyeti de yok zaten.
  10. owensasake

Evet elden teslim alabilecek olsam 2. el toplamak isterdim ama çalışıyorum üstelik ürünü gidip alabileceğim aracım yok.
  11. owensasake

Ben de isterdim Am5 olsun da sadece ram bile 12k hocam.
  12. owensasake

Selamlar elimde anlık olarak 4060 ekran kartı var. bana 20000 TL bütçeyi aşmayacak şekilde AM4 anakart, işlemci, kasa, ssd ve PSU önerisi yapabilir misiniz? 2. el olmazsa güzel olur.
  13. owensasake

Biraz Pahalı Gibi ama Nasıl Sizce

Sistemin fiyatı nerede
  14. owensasake

Rtx 4070 sistem arıyorum

Değiştirme yapmadan demişsin ama bütçeni geçmediği için rami 2x16 yapıp bu kasayı almanı tavsiye ederim.
Geri