Arama sonuçları: *

• Users: QueXy
  • Order by date
  1. QueXy

Çözüldü✓ r5 7500f li bir sistem aldım nasıl bir soğutucu almalıyım ?

kule tipi mi sıvı soğutmamı veya hangi soğutucu işlemciyi soğuk tutar bütçe 1.5 2k
  2. QueXy

Bu sistem alınır mı?

hayırlı olsun
  3. QueXy

Az önce yeni sistem aldım sizce nasıl ???

Tamam dostum
  4. QueXy

sistemle beraber alamdım sonradan alıcam kule tipi 1723728411 dostum o kadarda kötü sistem değil bi psu kötü diye abartma seninki biraz fanboyluğa kaçmaya başladı
  5. QueXy

4070 super daha iyi fakat 4070 değil 4070 superli sistem bu fiayata şuan bulmak zor bende biliyorum 2 ay öncesinde fiyatların çok düşük olduğunu ve ilerde azalabileceğini ama ben şuan bulabildiğim en iyi sistemi aldım kasanın psu su nuda bir çok kişi kötü demiş çok sorun olmaz değil mi ???
  6. QueXy

hiç yoktan iyidir en azından
  7. QueXy

tamamdır sağol
  8. QueXy

taksitle işim olmadığı için pek ilgimi çekmedi yapcak bir şey yok incehesapta iyii gaming gende iyi sistemi eve getirsinler gerisi önemli deil şimdi bide kargo süresi bekliycez
  9. QueXy

bir şey daha sorucam ben 7500f yaptım ama yanında wraith cooler yazıyordu o ne demek oluyor acaba ? 1723726079 kasa tercihi ve ekran kartı 3 fanlıydı incehesapta daha ucuza geldi benim için 1723726113 gaming genden almadığım için bir şey olurmu
  10. QueXy

RX 7800 XT ile Ryzen 5 7500F'li sistem Alınır Mı

hocam bende konu sahibin alıcağından alıcaktım 7500f li olandan gaming gen den fakat sizin attığınız incehesaptaki sistemde ekran kartını 3 fanlı yaptım kasayıda frisby cx500 yaptım 36.555tl ye alıcam sizce konu sahibininkini mi alıyım yoksa incehesaptakini mi alıyım
  11. QueXy

Bu sistem alınır mı?

hocam siz bunu almayı düşünüyordunuz aldınız mı acaba ?
  12. QueXy

GAMING-DUAL7800XT alınır mı??

bende aynı sistemi alıcam hocam 7500f li olanı her oyunu rahat oynarmıyım
  13. QueXy

Çözüldü✓ Bugün Sistem Alıcam 35k Bütçem Var Amd Ekran Kartı Olsun

aynen yeni konu açıyım dedim kararsızım biraz çok sağolun valla baya iyi oldu bu sistemi alıcam galiba bir şey yazmazlarsa :)
  14. QueXy

evet bunu demiştik en son bundan daha iyisi varmıdır diye merak ettim şimdide 37k ya
  15. QueXy

bütçeyi arttırmaya karar verdim çünkü ufak fiyat artışlarına daha iyi sistemler olduğunu gördüm sizce 7800 xt yerine 37k bütçeye çıktım daha iyi bir sistem bulurmuyum
  16. QueXy

Çözüldü✓ 37k bütçeye sistem önerisi lütfen aklımda bir tane var fakat kararsızım

https://www.gaming.gen.tr/urun/352917/gaming-dual7800xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Aklımdaki sistem bu kararsız kaldım bu fiayata daha iyisini bulabilir miyim diye sorayım dedim
  17. QueXy

yani hocam baya pahalı benim için o yüzden paramı güzel bir sisteme vermek istiyorum genelde zaten gta god of war rdr last of us gbi oyunları oynuyorum sisteme şimdilik soğutma almıycam kışa geliyoruz zaten biraz stok fanla kullanıcam sonradan kule tipi soğutmaya geçicem
Geri