Arama sonuçları: *

1. A

Acil yardım edin !! bıktım artık video sinyali kesiliyor fakat sesler var

yakın zamanda bilgisayarı sıfırladım ondan sonra 1 ay hiç bir sorun yaşamadım 9070 serisi çıktığında amd yeni bir driver güncellemesi getirdi ondan sonra oyun hataları almaya başladım o sıra buda başladı onun haricinde kullanım şeklim şu steam battle.net youtube bitti başka bir şeye girmem etmem...
  2. A

Acil yardım edin !! bıktım artık video sinyali kesiliyor fakat sesler var

merhabalar yaklaşık 1 2 aydır bu sorunu 2 haftada bir 1 haftada bir yaşıyorum sürekli olay şu oyun oynarken video izlerken de başıma geldi ekran gidiyor siyah oluyor sesler bir tık bozuluyor takılıyor ama az çok net sonrasında öyle kalıyor yeniden başlat tuşuna basınca sorun geçmiyor güç kesip...
  3. A

Pc kullanım sırasında bazen siyah ekran veriyor

merhabalar dün asetto corsa oynarken bi anda pc takıldı ve siyah ekran verip öylece kala kaldı yeniden başlatma tuşuna bastığımda sorun değişmedi güç tuşuna basılı tutup güç kestiğimde sorun düzeldi bu gün youtubeden video izlerken yine aynısı oldu gün içerisinde bir kaç sefer amd den hata...
  4. A

Pc kasası üstündeki kırmızı ışık yanıp rahatsız edici bir ses çıkarıyor

pc kasası üstündeki kırmızı ışık yanıp rahatsız edici bir ses çıkarıyor ve normal kendi çalışma sesinden bir tık fazla zır zır edip duruyor internette hdd den diyor fakat m2 ssd kullanıyorum pc yüksek perfonmasta çalısıyor %100 de genelde ondanmıdır acaba bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
  5. A

25bin 30bin arası oyun için kasa önerisi

Vakit ayırdığın için teşşekürler dostum eve dönünce inceleceğim başka fikri olan varsa beklemedeyim :)
  6. A

25bin 30bin arası oyun için kasa önerisi

Merhabalar öncelikle yeniyim ilk konum yardımınızı istiyorum forum konusunda acemiyim hatam varsa özür dilerim. Bir kaç güne askerliğim bitiyor eve dönünce bilgisayar almayı planlıyorum sorularımı size yazacağım buna göre yardımcı olursanız sevinirim 1-uzun süre kullana bileceğim bir sistem...
Geri