Arama sonuçları: *

1. M

Okul-İş 15k Laptop Önerisi

öneriniz için teşekkür ederim, sık sık okula götüreceğim için 16 inç fazla büyük olacaktır, işlemci n300 işlemcisine kıyasla %50 daha güçlü ama bununla beraber tdp değeri de 2 katı. benim için batarya süresi daha önemli, bu iki faktör kısaltacaktır. o yüzden tercihim bu oldu...
  2. M

sadece işlemci için 6k fazla vermeye değmez gibi, ayrıca ddr4, teşekkür ettim
  3. M

teşekkür ettim
  4. M

ddr5, ips, n300 işlemci bu fiyata gayet güzel gibi, siparişi verdim
  5. M

tercihim sıfırdan yana, sağolun 1734729630 teşekkür ederim, listeyi daha önce inceledim, listede kafama en yatan https://app.hb.biz/0tw0rkISTHRm bu oldu
  6. M

https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-lite-al14-31p-34rn-intel-core-i3-n300-8gb-512gb-ssd-windows-11-home-14-tasinabilir-bilgisayar-nx-ks9ey-003-p-HBCV0000745CGL bu nasıl sizce
  7. M

Merhaba Öğretmenim, okulda ihtiyaç olduğu için laptop bakıyorum. Genel kullanım alanım tarayıcı olacak, oyun-film açısından önemli değil. Lenovo marka önceliğim. Donanımsal olarak beklentim: 14-15.6 inç, ddr5, m2 ssd, 256gb, işlemci güncel olsun kâfi, panel ips veya tn çok önemli değil...
  8. M

❌İndirim Bitti! 🔥 BitFenix Nova Mesh SE White Purple Bilgisayar Kasası 🔥 999 TL 🔥 4 Adet ARGB Fan Fiyatına Kasa !

acıbadem stok bitmiş arkadaşlar arayıp öğrendim, kaçırdığıma üzüldüm
  9. M

❌İndirim Bitti! Samsung 980 Pro 1TB SSD 3.299TL+Peşine 12 taksit

kioxia g2 iade edip bunu sipariş geçtim, bilgilendirme için teşekkür ederim
  10. M

❌İndirim Bitti! 🔥 BitFenix Nova Mesh SE White Purple Bilgisayar Kasası 🔥 999 TL 🔥 4 Adet ARGB Fan Fiyatına Kasa !

Acıbademden alacak var mı arkadaşlar, varsa eğer ibanına nakit yollayacam arkadaşın, benim adıma da alıp mağazada bekletecek sadece, biri yardımcı olursa çok memnun olurum :/
  11. M

Arkadaşlar bu kasaya çok ihtiyacım var, yarın iş mesaisi olduğu için gidip almam çok zor, Acıbadem şubesinden alacak biri varsa eğer benimle iletişime geçebilir mi yardımlaşalım
  12. M

ryzen 5600 için fan önerisi

Bütçe: 1k civarı r5600 için önerdiğiniz kule tipi fan var mı? Bu iyi midir: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B6FD12B5/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AIAOKQBMTXAP&th=1
  13. M

Çözüldü✓ Cpu fanı sürekli tam devirde çalışıyor

tamamdır sağolasın
  14. M

hocam öneriniz için teşekkür ederim şimdi durum şöyle cpu fana stok fanı taktım bozuk olabileceğini düşündüğüm kule soğutucusunun fanını da cha fan 1 e taktım bu sefer orada düzgün çalışıyor, tüm modları algılıyor devri düşüyor yükseliyor normal yani. valla ne yapacağımı şaşırdım çok garip...
  15. M

tamam hocam eve geçtiğimde öyle deniyim bir de
  16. M

amdnin stok fanını taktım pwme göre çalışıyor, silent-turbo-standart seçtiğimde tepki veriyor ona göre dönüyor, sıkıntı fandadır diyebilir miyiz?
  17. M

evet hocam defalarca baktım, biosu bir önceki sürüme güncelleyip denedim hatta olmadı. bios da bu şekilde, fanda sıkıntı olma ihtimali var mı? 1716590463 all suite görmüyor fanı, ama tam devir dönüyor 1716590629 bu da fan tuning sonucu
Top Bottom