Arama sonuçları: *

1. M

AMD vs Intel/NVIDIA'lı sistem. Aşırı kararsızlık içerir.

Açıkladığın için teşekkür ederim bu bilgileri dikkate alıp sistemi bi daha değerlendireğim
  2. M

7900x3d ile 7800x3d arasında 3K gibi bi fiyat farkı var. 7900x3d 12çekirdek/24 iş parçacığı 7800x3d 8/16 uzun vadede düşündüğümüz zaman 7900x3d daha karlı duruyor gibi. Tomahawk desteklediği saat hızı DDR5-6600+(OC) // GIGABYTE B650E saat hızı DDR5-8000(OC) neye dayanarak Tomahawk tavsiye ettin...
  3. M

''NVIDIA GeForce RTX 4080 Super - 16 GB'' ile ''NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti Super - 16GB - GIGABYTE Eagle OC'' arasında 7-8 K gibi bi fiyat farkı olmasına rağmen 4070in saat hızları küçük bi miktar daha fazla. Hocam peki 2 anakart hakkında düşünceleriniz nedir?
  4. M

Hocam sistemler den bile ola benim aklımı karıştıran 2-3 şey var 1. Nvidia driver ile sistemleri yavaşlatıp yeni çıkarttığı kartlara talebi arttırmak gibi bir politika izler mi? 2.AMD FSR ı geliştirip DLSS3 seviyesine getirebilir mi? 3.sisteme bu kadar para verdikten sonra uzun yıllar Upgrade...
  5. M

Sistem 1 bana da daha güvenilir geliyor ama AMD de 6GB VRAM fazlalığı ve Ryzen 9 7900X3D aklımı karıştırıyor zaten sistemler arasındaki temel fark bunlar. Sistem 1 de İntel ve Nvidia nın DLSS3 ile AMD FSR nin açık ara önde olması da karar verme konusunda beni baya zorluyor.
  6. M

Sistemi topladığım sitede fiyat olarak MSI MAG CORELIQUID 360R V2, siyah - 360mm a denk alternatif bi Cooler Master Masterliquid 360L Core ARGB var.
  7. M

Merhaba arkadaşlar, bu sistemlerden birini toplamayı düşünüyorum. Sistemlerin artıları ve eksileri nedir? Ya da iki sistemin bileşenleriden daha iyi bir F/P sistem çıkar mı? Sistemi topladıktan sonra en az 6-7 yıl arkama bakmak istemiyorum, sistemler bütçemi zorluyor. Monitör için çok fazla...
Top Bottom