Arama sonuçları: *

1. P

Çözüldü✓ RX9060XT R5 5500 DDR 4 16GB RAM (2X16)

Format attım bütün driver lari chipset leri baştan kurdum şuan 100 FPS aldığım oyunlarda 160 - 200 arası alıyorum
  2. P

Lol CS lolde 80 90 FPS orta ayarlarda zar zor alıyorum 1769859713 Aynı sistemin yutubda performans testlerine baktığımda 40 50 FPS fazla aliyolar birde benimki bı tskiliyo falan bı tuhaf şimdi format Arıcan en baştan kurucam
  3. P

Rx580 8gb ekran kartı yerine rx9060xt 16 GB ekran kartını aldım ama 120 140 FPS aldığım oyunlarda aynı FPS i zor aliyorum
  4. P

1500 TL ye kadar klavye önerisi

100 200 TL fazlası olabilir
  5. P

Binance para çekme yapamıyorum

Merhaba benim binance hesabımda küçük bir miktar param var bu parayı banka hesabıma çekmek için binance tr hesabımın olması gerekiyormuş ama binance tr de belkide 20 kere denemisindir onaylama yapamıyorum ne kimlik ne ehliyet olmuyor yani bu parayı başka bir türlü cekebilicegim bir uygulama veya...
  6. P

Doğum günüm de bedava ?

Merhaba 11 aralikda doğum günüm var doğum günlerinde ücretsiz olan şeyler varmış Ankara da oturuyorum bildiğiniz şeyler varsa yazarsanız sevinirim ben bı kahve dünyasını biliyorum bide hepsi burada galiba kupon veriyomus tam bilmiyorum
  7. P

fury level y1 driver

merhaba bilgisayarıma format attım ama şuan fury level y1 mousem un driverını bulamıyorum yardımcı olurmusunuz 1729506290 klavye olucakdı yanlış yazmışım
  8. P

Askerlik muaflık karışık

Tam nedeni belli olmadan üçüncü kez miyokardit (kalp kası enfeksiyonu) geçirdim ve bu üç seferinde de hastanede yoğun bakımda yattım. Şu anda tecilimin bitmesine bir hafta var. Acaba muaf olur muyum yoksa askere alırlar mı? Bu konuda akıl verebilecek biri var mı? Ayrıca, şu anda ikinci önlisans...
  9. P

Ankara içi iş imkanı

Onu bende biliyorum ama neresi işte orda takıldım
  10. P

Ankara içi iş imkanı

Yaz tatilinde 1 2 ay çalışıcak bir iş arıyorum ankara içi çok ağır olmayan parası asgari ücret olsa yeter yaş 23 ağır bir işte çalışmama sebebim sağlıksal önerilerinizi bekliyorum
Geri