Arama sonuçları: *

1. enesmut

Yardım Hangi anakarti almalıyım

teşekkürler cevap için de öncesinde MSI PRO B760M-P DDR4 Anakart bunu aldım 3700 e
  2. enesmut

Bilgisi olan yokmu
  3. enesmut

Arkadaşlar merhaba anakartımda pin eğilmesi oldu ve şuan 4 ram slotunun 2 si gitti. Giden iki slot yüzünden ramler de dual modda değil. ikisi de single çalışıyor. şuan iki ramim boşa düştü ve anakart almayı düşünüyorum. Güncel sistemim şu şekilde i5 12400f işlemci rtx 3070 asus dual normalde...
  4. enesmut

Öneri Kablosuz kulaklık tavsiyeleriniz

Bende biraz gönlüm ondan yana da dongle sorunu yasamam umarım BT de yok Birde bu fiyatlardan alınır mı indirim gelirmi bekleyeyimmi sizce 1747225912 Hocam Corsair ürünlerinde ben şanssızım biraz 😂
  5. enesmut

Thx calismiyor diye yorumlar var heryde ama Arctis 7 de dongle sorunu var diyorlar BT yok dongle bozuldu mu bulması zormuş ama
  6. enesmut

Arkadaşlar merhaba maks bütçem 7k Bilgisayarda kullanmak için kablosuz ve Bluetooth özellikli bir kulaklık arıyorum Mikrofon kalitesi benim için önemli Dip ses sorunu istemiyorum. Bağlantıda kopukluk istemiyorum Bu özelliklerde kullanacağınız beni uzun süre götürecek kalileti bir kulaklık...
  7. enesmut

Mavi Ekran Minidump dosyamı inceler misiniz?

Aşırı sıcaktan mı oldu bilmiyorum. BF 2042 oynarken kapandı. i512400f rtx 3070 2x8 pny 3200 2x8 lexar thor 3200 1tb m2 James Donkey 1tb m2 wd 750w gold 80+ psu fsp marka
  8. enesmut

Yardım Lexar Thor 2x8 RAM'ler uyumlu mu?

Hocam ürünler bunlar https://www.amazon.com.tr/PNY-Memories-XLR8-DDR4-3200/dp/B08B9KQDK5 https://www.amazon.com.tr/dp/B0B5CDVS7S Frekans ve CL değerleri aynı diye biliyorum.
  9. enesmut

şöyle diyim hocam ilk aldığımda kasayı toplarken pny ramler vardı. yaklaşık olarak 6 7 ay önce topladım sistemi. bugun elime 2x8 lexar thor ram geldi Sıfır Ram. Taktım cpu z açtığımda değerler böyleydi. Farklı görünce bir sorayım dedim şuan 2x8 pny 2x8 lexar thor ram takılı
  10. enesmut

Bugün elime Lexar 2x8 16 GB RAM geldi. Taktım ve CPU Z baktığımda durum bu slot 3 ve 4'ün fotoğrafını koymadım aynı diye. Değerlerde farklılıklar var ama sorun olur mu, performans sorunları?
  11. enesmut

Mavi Ekran i5 12400f - RTX 3070 Mavi Ekran Hatası

Test temiz hocam iki ramde XMP kapalı temiz çıktı
  12. enesmut

Mavi Ekran i5 12400f - RTX 3070 Mavi Ekran Hatası

Merhaba sistemimde 3 kere mavi ekran yedim acaba neden oluyor bakabilirmisiniz. 3 farklı dump dosyasını da ekliyorum. Sistem RAM 16 GB PNY RAM 3200mhz SSD TB James Donkey ve 1 TB WD m2 Ekran kartı ASUS RTX 3070 Anakart ASUS TUF B660m e d4 İşlemci i5 12400F
Geri