Arama sonuçları: *

1. M

Atatürk gerçekten iyi biri mi?

Adeta şoka girdim. Forumu açtım ve toplam 47 mesaj... Tüm cevap yazan herkese teşekkür ederim.
  2. M

Atatürk gerçekten iyi biri mi?

Bir kaç kaynakta okuduğum ve çok dindar bir arkadaşımın söylediğine göre Atatürk okulda anlatılan gibi biri değil de aşırı kötü bir insan olduğunu anlattılar. Söylediğine göre Atatürk Allah a küfür edip sürekli Allahı alçaltmaya çalışıyormuş. Sizce bu bir iftiramı yoksa gerçek mi?
  3. M

Steam Bütün oyunlar çöküyor

Steam'deki oyunlarım sürekli çöküyor. Sorunun ilk başta oyundan kaynaklı olduğunu düşündüm ama RDR 2, Witcher 3, ETS 2 oyunların bugün içerisinde çökmesinden dolayı ve ETS 2'yi silip yeniden yüklemememe karşın oyunun hala düzelmemesinden ayrıca oyunlar çöktüğünde steamında otomatik kapanmasından...
  4. M

Technopat Forum çöktü mü?

Technopatta artık otomatik yazım düzletme var. Ban yeme ihtimalin çok düşük. Sadece istersen ban yiyebilirsin
  5. M

Technopat forum candır yiğenim. Burda konu açıyorum cevap veren yok. 50 konu açıyorsam 40 tanesine cevap verilmiyor geri kalan 9 tanesine yalan yanlış bilgi veriliyor. 1 taneside şüpheli
  6. M

Her girmeye çalıştığımda görseldeki hatayı veriyor. Sorun bende mi yoksa forumda mı?
  7. M

Çözüldü✓ windows 11 ses sorunu

Driverler güncelmi hocam. Aynı sorun bende de olmuştu ana kart driverlerini güncelleyince çözdüm
  8. M

Movavi Video Editor lisans nasil etkinleştirilir?

Yıllarca bütçem ek vermediği için ama kullanmak zorunda olduğum için crackli Movavi vhs video editor kullandım. Artık bütçem el verdiği için yaklaşık 30 dk önce Movavi vhs editor ömür boyu olan paketi satın aldım. E postama bir lisans kodu gitti. Ayrıca bir adette yazılımı indirme linki...
  9. M

Öneri Palm grip için oyuncu fare önerisi

Bütçem maksimum 1.500 TL. Palm grip tutuş stilim var ayrıca elim 17 cm. Kablosuz fare arıyorum ama RGB veya tek renk LED'li bir fare bulamadım o yüzden kablolulara dönmek zorunda kaldım. Işıklı olması benim için çok önemli. Şahsen benim gözümde ışıksız oyuncu faresine 1000 TL vermektense 100...
  10. M

Steam hesabım ne kadar eder?

En az 75 dolar eder hocam.
  11. M

Yayıncıya küfürlü donate atmak

bir şey merak ediyorum. Bu kadar kişi nasıl anlaştınız?
  12. M

hocam ama anlık bir süpriz falan olmaz demi?
  13. M

Merak etmeyin ben reportlamam ama cidden kalbim gitti...
  14. M

Keşke dalga geçmeseniz
  15. M

Ulan şakana... Yarım saattir evde boş bos volta atıyorum. Akıllı bileklik stres uyarısı verip duruyor, yemei dahi yiyemedim. Hiç bir şey yapamadım, yatamadim bile. Kalbim yerinden fırlicak gibi... Kesinlikle bir sorun yaşamam demi emin misin?
  16. M

Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim. Böyle bir durumda aileme danişmalımıyım? Kesin mi?
  17. M

Ne oldu hocam?
  18. M

Çözüldü✓ R5 5600 ile 7900xtx uyumlu mu?

Ekran kartı olarak rx 7700 xt fln deseydiniz tamam ama ekran kartı çok uçuk olmuş.
  19. M

Çok yakın bir arkadaşım Full küfürlü yayın yapıyordu, bende komiklik olsun diye 5 TL gönderip küfürlü bağış attım. Bağışı ByNoGame üzerinden attım. Ama şan bir korkum var. Chat de birkaç kişinin söylediğine göre ByNoGame yayıncı şikayet etmesede otomatik dava açtığını söylediler. Bu doğru mu...
  20. M

Display Port To Vga Dönüştürücü Önerisi

Bilgisayarımda dispilay port çıkışı var ve benim eski monitörumde sadece vga girişi var. Bu monitörü 2. ekran olarak kullanmak istiyorum. Daha önceden bir dönüştürücü aldım ama hiç bir şekilde görüntü gelmedi. Lütfen kullanan veya kullananı gören kişiler öneride bulunursa sevinirim, çünkü benim...
Geri