Arama sonuçları: *

1. T

Fotoğraftaki üneş gözlüğünün markası modeli nedir?

Hocam internetten baktım da orta yeri farklı ama dediğiniz model de güzelmiş çok teşekkür ederim.
  2. T

Fotoğraftaki üneş gözlüğünün markası modeli nedir?

Merhaba dostlar fotoğraftaki güneş gözlüğü markası modeli nedir bulamadım. Eğer yardımcı olursanız çok mutlu olurum iyi günler.
  3. T

Soydan vatandaşlık alabilir miyim?

Hocam peki bu süreç nasıl işler tahmini? Normalde annem de vatandaşlık için başvurmayı düşünüyordu eskiden ama şu an 3 yıldır Almanya da.
  4. T

Hocam 1850 yılından 1975 yılına kadar anne tarafı(annem kırım doğumlu olmasına rağmen Türk vatandaşı) doğanlar kırım ya da dimetoka doğumlu bu durumda annem almadıkça ukrayna vatandaşlığı benim alma ihtimalim olmuyor ama Yunanistan hakkında daha bilgi alamadım. 1728323938 Hocam tam tersine size...
  5. T

Hocam nasıl uğraştırır tam olarak? Kusura bakmayın bu konu hakkında bir bilgim yok yeni öğrendim eğer ihtimalim varsa almak istiyorum Türk vatandaşlığı ya da pasaport yurt dışına giderken vs sıkıntı oluyor şu an yeşil pasaportum var ama yurt dışında çalışmak istiyorum belgem vs. Uluslarası...
  6. T

Kolay gelsin iyi akşamlar herkese. E-Devlette soy ağacı sorgulama yaptım anne tarafı yarısı kırım yarısı dimatoka doğumlu. Acaba Yunan ya da ukrayna vatandaşlığı alabilir miyim? Eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum kolay gelsin herkese.
  7. T

İphone 14 pro kaç pil sağlığı normal mi?

Hocam ben yazılımı da güncelledim ama döngü gözükmüyor.
  8. T

Hocam peki bundan sonra yapabileceğim bir şey var mıdır?
  9. T

Herkese kolay gelsin iyi günler iPhone 14 pro Max sahibiyim ilk çıktığı zamanlarda almıştım 1 yıl 7 ayda pil sağlığı %86 sanki biraz fazla azalmış gibi ama bilemedim.
  10. T

0 olarak aldığım iPhone 14 PM bilinmeyen parça sorunu

Hocam hiç aklıma gelmedi yemin ederim bi deneyeyim olmazsa icloud saklama alanı var içinde önemli bilgilerim var onlar silinir mi hocam?
  11. T

Hocam 10 yıldır apple kullanıcısıyım android telefon denemedim hiç ama düşüneceğim servis sıkıntısı olsun parça pahalılığı olsun bi ihtimal androide geçmeyi düşünebilirim hocam saolun öneriniz için. 1719784337 Hocam kafamda senaryo kurup yazıp göndermeyi düşünüyorum.
  12. T

Hocam zaten telefon yd bide adam diyecek yok sahte parça felan takılmış onlarla uğraşmakta istemiyorum büyük ihtimal yerinden oynadı ondan şu anlık böyle kullanıyorum hocam ama zoom felan arka kamera çalışmaması işlerimi zorlaştırıyor açıkçası bunu satıp s23 te alabilirim hocam iPhone alırken...
  13. T

Evet hocam yıllar önceki 5s’im duruyor zaten birde oraya gidebiliyorum tanıdıkta var orda daha uyguna alabiliyorum geçen yıllarda ilk 14 pm çıktığında aldığımda promosyon olarak airpods pro magsafe vermişlerdi yanında. Burdan alınması mantıksız ve pahalı hocam açtırma deseniz telefona bişey olur...
  14. T

Hocam ffpronun Antalya da olduğunu zannetmiyorum bi yere kargolayıp gönderme riskini alamam maalesef. Hocam maliyet acaba ne olur 15 pro max yükseltmeyi düşünüyorum ya da 15 pro ama hayal olcak gibi.
  15. T

Hocam yurt dışına gidip yapma ihtimalim de var sizce öyle bi yol izleyebilir miyim? Daha mantıklı geliyor bana.
  16. T

Hocam peki maliyeti ne kadar miktar olabilir? Büyük ihtimal kamerası yerinden oynadığını düşünüyorum
  17. T

Hayır hocam hiç öyle şeyler yapmadım normal kullandım telefonu sadece.
  18. T

Hocam peki maliyeti ne olur garantiye girer mi yurt içi ya da yurt dışı?
  19. T

Hocam düşürmedim zaten telefonu titizlikle kullanan birisiyim 2 gündür böyle uyarı alıyorum değişmiş parça olsa aldığımda bu sorun çıkardı telefon hiç açılmadı şu an kadar sorunsuz kullandım hocam bu zamana kadar. 1718563552 Hocam gürgençler var aynısını dediler kamera değişmiş diye bende...
  20. T

Herkese kolay gelsin iyi günler 2022 Kasım ayında Almanya’dan kendim gidip media markt mağazasından İPhone 14 pro max almıştım ama son 2 gündür telefon bilinmeyen parça uyarısı veriyor ve maalesef telefoto olsun 0.5 geniş açı olsun sinematik mod olsun çalışmıyor zoom yapmıyor. Bu konuda yardım...
Geri