Arama sonuçları: *

1. B

MD1 sistem oyunlarda kasma sorunu

evet ekran kartı da anakartı da son sürüm
  2. B

MD1 sistem oyunlarda kasma sorunu

İlk videosu geldiğinde çok uygun olduğunu görüp direk satın almıştım bu sistemi. Ama başından beri bazı oyunlarda hep sıkıntı çıkartıyor ve nedenini bulamıyorum. Gta 5 indirdim ssd'ye kurdum ve oyun da high ayarlarda 45-70 arası fps alıyorum. Gerçekten neden böyle bir şey oluyor anlamış değilim...
  3. B

Donanım Arşivi MD1 Isınma Sorunu

Bende md1 sistemde oyunlarda donma kasma oluyor ve hala çözemedim :(
  4. B

RX580 4GB DUAL ekran kartım 'msinfo' da 1gb gözüküyor

evet gpu-z programında 4096 MB gözüküyor
  5. B

Evet hepsi güncel ddu' yu bi ara denemiştim ama hiç bir şey farketmemişti .Driver booster kullanmıyorum ve hiç kullanmadım.
  6. B

Anlamadıgım bir şekilde msinfo da 1 gb gözüküyor gpu z den baktım 4 gb ekran kartı uygulamasından baktım orda da 4 gb ama anlayamadım son zamanlarda da bir performans sıkıntısı çekiyordum acaba bununla alakası olabilir mi ?
  7. B

Da MD1 performans sorunu

@Abdullah Hacıgül abi yardım et lütfen 1592231148 @White Ravens
  8. B

Da MD1 performans sorunu

evet sistem fiyatına göre mükemmel internette herkes de çok memnun ilk aldıgımdan beri böyle sıkıntılar var csgo da falan anlık takılmalar falan da oluyordu inşallah cevap verir bios ve chipset güncellemesi de yaptımanlamadım inşallah cevap verir.
  9. B

Da MD1 performans sorunu

anladım ama donanım arşivinin videosunda oyunlar normal çalışıyordu kanka bende neden böyle
  10. B

Da MD1 performans sorunu

Bu sistemdeki ssd mi sıkıntılı yoksa benimkinde mi vardır anlamadım. Ama yine de bir değişip deniyeceğim. 1592169567 Bir de bir şey daha söyleyeyim ssd bozuk olsaydı masasüstünde de sıkıntı çıkartmazmıydı neden sadece oyunda sıkıntı var
  11. B

Da MD1 performans sorunu

Donanım arşivi MD1 sistemini çıkar çıkmaz satın almıştım ve elime ulaşmıştı sıkıntısız bir şekilde. Fakat sistemden bekledigim performansı alamıyorum gta 5 de vsync kapalı ayarları düşürüyorum yükseltiyorum yine 70-40 fps arası gidip geliyor borderlands 2 oyununda kasmalar donmalar ani fps...
  12. B

Donanım Arşivi MD1 Donma

kanka ekran kartı güncel onu biliyorum başka kontrol edilecek çok bir şey yok ki zaten
  13. B

Donanım Arşivi MD1 Donma

Donanım arşivi MD1 kullanıyorum ve çoğu oyunda donuyor grafikleri yüksek oyunlarda grafikleri yükseğe almama rağmen kötü gözüküyor .Valorant indirdim indirir indirmez oyun girdim yüksek fps olmasına rağmen çok fazla donma var bilgisayarda sıkıntı varmış gibi hissediyorum aynı zamanda çoğu oyunda...
Geri