Arama sonuçları: *

1. Arifışık

Warband asker desteği gelmiyor.

Selamlar, warbandda ordumun sayısı daha fazla olmasına rağmen asker desteği gelmiyor savaşlarda zaten en fazla 150 asker olduğunu biliyorum. Ama benim 100 askerim var müttefikimin ise 150 ama nedense asker sayısı azalmaya başlayınca 1-2 kere ya destek geliyor ya gelmiyor. Oysa rakibe sürekli...
  2. Arifışık

NAKİLLER NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Okullar açıkken cuma 00.00'a kadar başvurabiliyorsunuz diye biliyorum, gün içinde de belli oluyor kimlerin nakil geçtiği. Ama şuan için bir şey bilmiyorum aydan aya sanırsam.
  3. Arifışık

Spora bir yıl ara verdikten sonra tekrar başladım 2 gündür süren şiddetli ağrı

Hocam aynı ağrı bende de vardı, sert bir kol antrenmanından sonra oturup 3 saat oyun oynamıştım. Kollarım tek bir pozisyonda saatlerce bekledi sonrasında da açılamayan, açıldığında kapanamayan kollarım oldu :). Şaka bir yana bir kaç güne geçti bir daha aynı hatayı yapmadım belki sizinki de bu...
  4. Arifışık

İnternetteki ahlak terbiye bekçileri

Hocam iyi akşamlar, ortalama 70-80 yıl yaşayacağınızı varsayalım ki bunun 3 te 1'ini uyuyarak geçiriyoruz dert etmeye gerek var mı gerçekten? sallayın gitsin.
  5. Arifışık

Bir şeyden uzaklaşırsak o bize gelir mi?

Hocam selamlar, murphy kanunu falan bilmem ama ortalıkta kız kız diye geziyorsanız, ve eğer arkadaşlarınızda size ayarlamaya çalışıyorsa çevrenizdeki kızlar belki bu durumdan haberdar olmuş olabilir. Yani sesli düşünüyorum akışına bırakın.
  6. Arifışık

Denizde Kaç Saat Yüzüyorsunuz

Leğene giriyorum.
  7. Arifışık

Süper kahraman filmleri izleme sırası

Öncelikle merhaba, geç kalmadınız çünkü bu dediğiniz sinematik evrenler kendini sürekli yeniliyor (aktör değişmesi ,karakterin ölmesi gibi) dc yi bilmem ama marvelda filmlerin yarısını falan izlemişimdir belki, ama konuya hakimimdir. baştan sona şu şekilde izlerseniz hemen hemen hepsini izlemiş...
  8. Arifışık

Hayattan zevk alamıyorum

Motosiklet al.
  9. Arifışık

GeForce Now mikrofon erişimini açamıyorum

Merhabalar, daha önce GeForce Now ile oyun oynarken windows ayarlarından mikrofon erişimini kapattım. Ve kapatırken butona basarak kapatmıştım, açmaya çalışırken ise ne buton var ne başka bir şey, uygulamaya sağ tıklayıp özellikler seçeneğine tıkladığımda bile bunla alakalı bir şey yok. Uygulama...
  10. Arifışık

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

Bence motorun tipinden çok sağlamlığına ve kalitesine bakın. Ama dış görünüş sizin için herşeyse o başka.
  11. Arifışık

Odam kablodan geçilmiyor yardım lütfen.

https://www.amazon.com.tr/Alfais-5118-Spiralli-Kablo-Toplay%C4%B1c%C4%B1-D%C3%BCzenleyici/dp/B07QWF29T7/ref=sr_1_3?adgrpid=117644024821&dib=eyJ2IjoiMSJ9.P_-GE4l5uI7xGlTB9EVM9ZTs6EKTp-SibJoLzqDt4wwV8ArlCvw_XfAaIAGXoUQvjUBfll-69uaXdxYGHssG1XQwg133SQEOBMb8-mfpbQOc6knoh6E4hFIMy1raekd338nXmlv3zJhzJmUw...
  12. Arifışık

60-70 bin arası bütçem var demiş siz 0 motor yazmışsınız, evet para kolay kazanılmıyor.
  13. Arifışık

hocam selamlar, bir arkadaşımda qj si vardı 4.500 km olması lazım hiçbir sorunu yok. Aynısının rks sini bilemem ama kroniği var diyolar bence alınır düşük cc motorlarda hepsi neredeyse aynı zaten tek fark parça ve hizmet. Japona da paranız yetiyorsa alın ama çok tavsiye etmem neticede ilk...
  14. Arifışık

Pro soccer online alinirmj

Alınır, indirimde çok ucuzdu aldım attım köşeye. Şahsen arkadaşlarımla oynarım onun dışında zor.
  15. Arifışık

Cat6 veya Cat7 ethernet kablosu ve ethernet to type c öneriniz lazım.

Merhabalar, hesabımda pek çok kez sorduğum bu konu artık sonuca varmalı diye düşündüm. İlk başta wifi sinyal güçlendirici almayı düşündüm fakat ping büyük bir sorun teşkil ediyor. Bende ethernet kablosu almayı düşündüm. Laptopumda ethernet girişi bulunmadığından ''ethernet to type c'' isimli...
  16. Arifışık

Oyun listenizi atar mısınız oynayacak oyun arıyorum

Hocam sistemimiz nerdeyse aynı sadece benim pc yüksek ihtimalle daha yeni ve 4gb ram var en düşük ayarlarda 80 sabit alıyorum bana yetiyor.
  17. Arifışık

Oyun listenizi atar mısınız oynayacak oyun arıyorum

Bully Mafia 1 ve 2 Max Payne 1 2, 3 kaldırır mı bilmiyorum Half Life 1 ve 2 Gta vice city, san andreas Cod 1 ve 2 nfs underground 1 ve 2 1735847072 Warband (şiddetle tavsiye ederim) Undertale Stardew Valley League Of Legends :D Unturned Hitmanın eski oyunları (aklıma gelmedi şimdi ama iyiler)...
  18. Arifışık

Insta 360 mı? dji osmo mu?

Arkadaşım lens takmıyor, ben Youtubedan izlemiştim. Ben olsam gidip gördüğüm yerlerde aksiyon kamerasını pek düşünmezdim, daha çok cep boyutunda mini kameraları tercih ederdim.
  19. Arifışık

Insta 360 mı? dji osmo mu?

Motovlog için.
Geri