Arama sonuçları: *

1. W

Microsoft Store tam ekran yapamıyorum - Yardım

Microsoft Store'dan FNAF 4 indirdim ve tam ekran olmuyor. Kısayollar ve çözişünürlük ayarları e yaramıyor ne yapmam lazım?
  2. W

RTX 4070 Ti Super ile düşük performans

driverı yanlış indirmiş olabilir misin? 1722710229 böyle olacak
  3. W

Mikrofonuma vantilatör vuruyor kulaklığa geliyor

ses programı indirebilirsin hocam. 1722710035 ben realtek kullanıyorum 2 3 ayarı tikleyince ne normal şekilde vantilatör sesi veriyor ne de konuşurken
  4. W

Ekran numaralandırması nasıl değiştirilir? Yardım lütfen

4060'a HDMI ve DisplayPort'la 2 ekran bağlı. Yan monitör Displayle bağlı olduğundan düşünüyorum 1. monitör olarak algılıyor bunu nasıl değiştiririm?
  5. W

Wireless kulaklık önerir misiniz?

gaming için sanırım
  6. W

Komşunun wifi şifresini öğrenme

öncelikle gecenin 3-4 olmasını bekliyorsun, dairenin yüksekliğine göre kendini donatıp tırmanmaya başıyorsun. eve varıp Ethernetle şifreyi öğrendikten sonra adımları geriye doğru takip ediyorsun. TEBRİKLER! artık komşunun şifresine sahipsin🥳🥳
  7. W

valorantı secure boot sorunu

hocamın anlattığıyla aynı adımlar anlamam dersen buyur
  8. W

valorantı secure boot sorunu

9. W

360 hz 0.5 ms monitör

bazı mağazalarda indirim olabiliyor gidip sormanı öneririm
  10. W

windows 11 key nerden alınır

mak şirket keyi olduğundan satıcının 100 kişiyi aşırma riski var reduce veya oem alman sağlıklı olacaktır 1722337440 istersen korsan da alabilirsin fakat tavsiye etmem
  11. W

microsoft kullanıcı deneyimi menüsünde neleri açmalıyım?

rufusun bu menüsünü böyle bırakmalı mıyım?
  12. W

6-7 K BANDINDA MONİTÖR ARIYORUM NE ÖNERİRSİNİZ

güle güle kullan hocam
  13. W

6-7 K BANDINDA MONİTÖR ARIYORUM NE ÖNERİRSİNİZ

aradığın özellikler neler hocam
  14. W

''işletilen sistemin donanımı resmi üretici özellikleri dışındadır'' nedir?

az önce Gigabyte'ın easytune uygulamasını ilk kez açtım ve bu yazı çıktı ne anlama geliyor?
  15. W

Bi sistem buldum iyi midir?

en en en baba 55k
  16. W

Şuan buna cevap bekliyorum
  17. W

Ayrıca, diğerlerin cevabına bakmayın diye bişey söz konusu olamaz sonuçta burası kişisel soru platformu değil bir forum herkes kendi fikrini belirtiyor yaptığınız diğerlerine saygısızlık olur herkes bildiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyor önemli olan benim için budur. Size ve herkese de...
  18. W

bu ekran kartlı bi sistem için kaça çıkmam lazımdır
  19. W

ekipmanlar sunlar hocam Fnatic Streak65 2.4k TL https://wraithesports.com/products/fnatic-streak65-mekanik-klavye Logitech G PRO X 7.1 4.3k TL https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-981-000818-pro-x-7-1-surround-gaming-headset.html Razer Viper V2 Pro 4k TL...
Geri