Arama sonuçları: *

1. G

(KESIN COZUM %100) Fc 26 fps sorunu

Arkadaslar fc 26 oynayan varsa bir sorun var ve youtubedeki cozumlerin hicbiri ise yaramiyor oyunu acinca 10 20 fps oluyor oyun, bunun kesin %100 cozumunu buldum, once alttan arama kismina %appdata% yaziyoruz ve ordan local klasorune giriyoruz ve orda fc26 adinda klasor var burda oyunun ayarlari...
  2. G

Iyi sistemde fc 26 fps sorunu

arkadaşlar bugün fc 26 aldım oyunu ilk yükledim denedim ultra ayarlarda 90 110 fps çok rahat oynuyordum pcyi kapattım 2 3 saat sonra tekrar açtım ama bu sefer oyunda 10 20 fps kasmaktan oynanmmıyor ana ekran karıtnıda kullanıyor oyundaykende görev yöneticisinden bakıyorum ama ne yaparsam sorunu...
  3. G

App store ülke ve bölge

4. G

Mouse önerisi yapıcak var mı

1500den az olabilir 800 üstünde olsun 1722697516 Uzun süre götürür mü 2 yıl kullanmak istiyorum sensörü nasıl ? Sıkıntı çıkarır mı
  5. G

Mouse önerisi yapıcak var mı

Arkadaşlar elim küçükdür beyaz bir mouse istiyorum güzel önerileriniz var mı rampage önermeyin
  6. G

Okuldan kaçtık bişey olurmu

Annemin umrunda bile olmadı güldü ?
  7. G

Okuldan kaçtık bişey olurmu

Arkadaşlar 7ye gidiyorum 7 8 kişi pkuldan kaçmaya karar verdik tabi sınavlar bitti hocalar ders işlemez bitane bebede bizi söylemiş hocaya müdür ismimizi almış gruba yazmışlar bişey olurmu ? Yoklama alınmıycakmış gitmemeyi düşünüyorum sizce bişey olur mu (2. kaçışım)
  8. G

İpad kasa ezildi düzeltebilir miyim

ipad kasa ezildi 1 yıldır kullanıyorum bi şekilde düzeltebilir miyim ? :( 1716194083 Telefon düştü üstüne arkası dönüktü
Geri