Arama sonuçları: *

1. B

Öğrenci Kredi Bursum Kesildi

Merhabalar geçen sene 2 yıllık bölümde idim 2022-2023 senesinin kredisini başvurdum o zaman dan almaya başladım fakat o bölüm de zorlandım tekrar üni sınavına girdim 1.sınıf dan kaydımı sildirip başka bölüme geçtim şu an geçtiğim bölümün 1.sınıfını bitirdim lakin burs kesildi 30.000 e...
  2. B

Yardım RX6600'ü sorunsuz kullanıyorsanız sisteminizi paylaşırmısınız?-RX 6600 MİCROSTUTTER SORUNU-

kart dan mı yoksa psu dan mıymış nasıl çözüldü
  3. B

Yardım Ryzen 5 5500 Cinebench R23 Düşük Skor

Doğru orasıda benim ki pek sıcaklıkla alakalı değil sanki çünkü CBP kapalı ve PBO açık bu şekilde zaten sıcaklık da problem yok ATS-ETS2, RDR2, GTA 5, Cyberpunk, Forza Horizon 5 de ve CS2 de denedim (CS ve ATS/ETS2 işlemci odaklı sanırsam) problem yok adam akıllı oyunda deneyeyim dedim yabancı...
  4. B

Yardım Ryzen 5 5500 Cinebench R23 Düşük Skor

Anakart A320M-K PBO ve XMP açık bana biraz düşük gibi geldi 3.6 Ghz de çalıştı 25-30 watt arası 1.1 voltla bu sonucu verdi sıcaklık 60-65 di CBP açıkken inanılmaz sıcaklık artıyor 4.2 Ghz'de çalışıyor 50-55 watt 1.3 volt da çalışıyordu öyle görünce iptal ettim sabit 4.2 Ghz de kullananlar var...
  5. B

RYZEN 5 5500 nasıl voltaj yükseltilir

Oyundayken 25-33 watt alıyor ve voltaj hep 1.3 de ancak ghz 4.2'ye kadar çıkıyor herhangi bir sorun göremiyorum onun haricinde değerler de normal seyrediyor fakat youtube daki videolar da sabit ghz de çalışıyor ve gördüğüm kadarı ile watt değeri de daha yüksek bu ayarlardan mı yapmam gerek ne...
  6. B

Çözüldü✓ GPU KULLANIMI ANLIK DÜŞÜYOR VE OYUN TAKILIYOR

öncelikle bios dan şu ayarları değiştim: (400 olanı girip tekrar 600 yaptım ve turbo da) bir de ram deki gibi yanlış hatırlamıyorsam cpu da da D.O.C.P ayarı vardı galiba kilit gibi bir şey ryzen işlemciler de olan bir şey veya inteller de de vardır bilmiyorum onu açtım ve ss dekileri değiştim...
  7. B

işlemci watt az çekiyor ondan mı acaba
  8. B

dediğim gibi aga aynı "ayarlarım bu pc kendi optimize etmiş zaten genel de ben ellemem ayarlara lakin mecbur kalıp en düşüğe de aldım en yükseğe de aldım fakat değişen şey pek de olmadı" ben rdr nin de iyi olduğunu sanıyordum daha iyi ama rockstar tabii bu bir gta 4 ü var onun takılması bir başka
  9. B

R5 5500 ve RX 6600 sistem Bu sorun Forza Horizon 5 veya başka oyunlarda olmuyor CP77 de belki olmuştur büyük ihtimalle 2-3 ancadır tam hatırlamıyorum ama GoW da da aynı Rdr deki gibi fazla olduğunu hatırlıyorum, Rdr2 de başlarda böyle bir sorunum yoktu sanki oyuna baya bir ara vermiştim diğer...
  10. B

RDR2 de anlık gpu kullanımı düşmesi

bende de öyle çözdün mü rx 6600 ve r5 5500 bende
Geri