Arama sonuçları: *

1. D

Yeni sistem önerisi bütçe 30000-40000 TL arası

3800tlye X670-p anakart yükseltmesi de çok avantajlı değil mi üstad? kendimde bu sistemi düşündüğüm için sormak istedim. şimdilik 1080p ama uzun vade 2k sistem için ssd anakart ram geliştirmeleriyle bu bilgisayarı önerir misiniz ? önceliğim 4070super ama asla 40k altına yakalayamadım
  2. D

Oyuncu masası nasıl yaptırılabilir?

+1 projesi fikri olan varsa paylasabilirse benimde boyle bir seye ihtiyacim var. Takip
  3. D

❌İndirim Bitti! Şahane fiyatlı hazır sistemler kaçırmayın !🔥 🔥 🔥

sizden son ricam yükseltme fikirlerinizi de verir misiniz. anakart ram kasa hepsi olabilir ileriye odaklı olsun istiyorum. şimdiden teşekkürler
  4. D

❌İndirim Bitti! Şahane fiyatlı hazır sistemler kaçırmayın !🔥 🔥 🔥

4070 sistem ile 4060ti sistem arasında kaldım fikriniz nedir ? uzun vadeli 1080p için sistem arayışındayım 8gb ekran kartı alasım gelmiyor. 4070sistemde 7500f olsa çoktan vermiştim siparişi intel düşündürüyor.
  5. D

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

1080p uzun vadeli oyun pcsi için hangi sistemi önerirsiniz ? 4070s ile 4060ti arasında kaldım açıkçası diğer 7800 gereksiz güçlü mü kalır o da alınabilir mi yoksa? 4060ti 1sene götürse seneye değiştirebilirim altyapısı sağlam olucak gibi
  6. D

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

78003d 7800xt 35k civari fiyat gelirse alinir mi dostlar ? 4070super 7500f kovaliyordum aslinda
  7. D

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

alınır mı üstadlar bi yorum yapar mısınız,, yükseltme önerilerinizle
  8. D

son güne kadar dayandım goat v4 türevi veya ilk günkü sistemden gelse de çeksek artık
  9. D

4070 super bekleyeceğim sanırım riske girip yükseltmelerle 28klara geliyor fiyat
  10. D

üstadlar akşam bu alınır mı yoksa 5gün sürecek kampanyada 4070 veya 4070super beklenmeli mi. 1080 için ileriye dönük sistem toplayacağım. Not: muhtemelen al satçılardan bize kalmayacak ama takipte kalacağım yinede
  11. D

Sistem toplama hakkında

5.nesilden sonrasına dair hiç bilgim yok bu yüzden üstadlarım olarak sizlere danışmak istiyorum. Kendi beklentilerimi aşağıda sıralayacağım bunlar doğrultusunda güzel bir sistem toplamak istiyorum. Sistemde yoğun olarak oyun oynayacağım. 1080p oyunculuk olacak. İleriye dönük upgrade...
Geri