Arama sonuçları: *

1. R

El capitan sistem arızası

Öyle ama belki virgil bi yerde hata yyapmıştır bi yerde normale çeksin bş sorunun kaynağını anlayalım ramleri düzeltince düzelcek sorun bççok büyük ihtimalle
  2. R

Evet Cl 19 3600 mhz dene aida 64 ile system memory stress test yapar mısın birde
  3. R

Hocam sen ram değerlerini normale çek öyle dene bi o ayarlarince ayarlar videoda olur sende olmaz bş yeri eksik yanlış yağmışsındır deneme yanılmayla yapılan şeyler onlar önce bi dediğiöi yap sen eski halüne getir ayarları
  4. R

Sorunun kaynağı %90 bu eskş haline getir 20.2.2 driverda kal
  5. R

İlk Sistemim ve Hayal Kırıklığı

Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sorunun çözülür
  6. R

Bende çok sorun yaşadım ama bilgisayardan anlayan birisi varsa çevrenizde sorunun kaynağı bulunuyor ve çözülüyoe öncelikle 20.4.2 stabil depil 20.2.2 yazılımında kalın beta sürüm henüz tavsiye etmiyorum 20.4.2yi. ardından aida 64 ile sistem testi yap sorunun kaynağını bulalım bende sorunum ekran...
  7. R

Da el captain dün kargoya verildi sizce ne zaman elime ulaşır ?

bana ekran kartı hariç 1 günde geldi ekran kartını bekliyorum bakalım o da yarın gelir inşallah
  8. R

El Capitan - İncehesap BIKTIK!

Abdullah bey merhaba kargo konusunda falan haklısınız azıcık sabır fakat hediye fan 200 değil 250 ydi yanlış yazdığımızı varsayıyorum.
  9. R

incehesaba büyük isyan kapida

Sipariş no 569931 ilk 250 deyim mouse hediye kısmında gözüküyor
  10. R

DA El Capitan Fps ve Sıcaklık testi normal mi?

Oyun ayarlarının fotoğrafını atar mısın ve console a fps_max 0 yapar mısın
  11. R

El Capitan stok mesajı İncehesap

Alırken adamlar yazmış 10 gün içerisnde kargo diye gördün sende bunu yoğunluktan 15 güne çıktı bence bu kadar düşünme bunları baktın 15 iş günü içinde gelmedi o zaman istediğini yap sürekli sipariş numarasını sormak süreci hızlandırmaz maalesef
  12. R

Donanım Arşivi Sistemlerini Nasıl Buluyorsunuz?

Maalesef sipariş henüz ulaşmadı
  13. R

Donanım Arşivi Sistemlerini Nasıl Buluyorsunuz?

Senin videolarını izliyordum sürekli zaten alttaki yorumları okuyup okuyup hayal kurardım. sistem almaya karar verdiğim gün bi baktım video atmışsın hemen sipariş verdik valla Allah razı olsun senden Abdullah teşkkür ederim her şey için sistemlerin canavar canavar aynı şekilde diğer...
  14. R

Ekran Kartı Ayrı Mı Geliyor?

Yasir bi inceleme videosu çek be kral bekliyoruz bizde 😂
  15. R

El Capitan Sipariş Sonrası Parça değiştirme?

Benimde tahminim el capitan 8 mayısı bulur gelmesi
  16. R

İncehesap sipariş

El capitan kargo süresi 15 güne çıkmış olarak gözüküyor umarım en kısa sürede eline geçer
  17. R

850 dolar nasıl 6200 tl ediyor

İlk çıktığında 850 dolardı ekran kartı stokları bittiğinde başka ekran kartı eklendi o yüzden zam yapıldı
Top Bottom