Arama sonuçları: *

1. Elysia

Yardım 2x8 16 GB DDR3 RAM ÖNERİR MİSİNİZ ?

artık yıl 2024 olmuş iken ddr3 gibi bir eski parçayı sıfır almak kadar saçma bir şey yok. İkinci ele yönelin. Artık sıfıra ddr4 parçalar almak bile bazen absürt oluyor.
  2. Elysia

Hangi monitörü alayım

25 olanı önerimdir 1080p için 24 inç 2k için 27 inç önerilir.
  3. Elysia

Hangi monitörü alayım

lenovoda arasıra 4400e düşüyor msi de gayet güzel. Yukseklik ayari, pivot ozelligi, dahili hoparlor ve daha yuksek renk gamutu gibi artilari var.
  4. Elysia

Hangi monitörü alayım

R25i-30 En iyisi ama mside kötü değil sizin tercihinize bağlı. Ben sizin yerinizde olsaydım Lenovo legion r25i-30 alırdım.
  5. Elysia

Hangi monitörü alayım

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r25i-30-67b7gacbtk-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,393944493.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw3tCyBhDBARIsAEY0XNl1pvFq44fgGYw52-nOjhhoPtdf-Fpt8xGN2_8iT8-2MdcRXSjm0hUaApZyEALw_wcB O bütçe aralığında en iyisi budur fakat attığınız MSİ ve...
  6. Elysia

Yardım Arkadaşlar merhaba bu gamepower bull t10 monitör nasıl

Attığınız alınmaz. Size önerim aşağıdakilerden biridir bu bütçede en iyi monitörler bunlar. Sizin yerinizde olsaydım biraz daha bekleyip indirimde 4400e en sondakini alırdım en iyisi o. 3700 TL...
  7. Elysia

Yardım Gamepower Bull T10 Ghosting Panel Sorunu

monitörü kaça aldınız? Onun yerine daha 1.5 hafta önce benimde aldığım Lenovo legion r25i-30 daha bir seçim olabilirdi. Marka güven vermiyor maalesef.
  8. Elysia

Yardım Gamepower Bull T10 Ghosting Panel Sorunu

Hocam kalitesiz bir monitörün sorunu bitmez. Keşke o fiyata daha düzgün bir monitör alsaymışsınız.
  9. Elysia

Yardım Lg Ultragear 27GN60R-B 27" Alınır mı

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r25i-30-67b7gacbtk-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,393944493.html 5k bütçede alabileceğinin en iyisi.
  10. Elysia

Yardım Rgb ayarlanabilir mouse önerisi

Rival 3 nasıl?
  11. Elysia

Yardım Rgb ayarlanabilir mouse önerisi

Kablolu veya kablosuz fark etmez. (kablosuz olması daha iyi) RGB ayarlabilir (yani yazılıma sahip) mouse önerebilir misiniz? Yurtdışından almayı düşünmüyorum. Alttaki attığım mouseyi uzun zamandır kullanıyorum alışık olduğumdan buna benzer olursa daha iyi olur. Bütçe 800-1500 arası.
  12. Elysia

Çözüldü✓ Sizce hangi sistemi almalıyım ?

Yerinde olsaydım eğer 2k-4k monitörüm yoksa alttakini alırdım 7700xtli olan. Çünkü diğerinin tek avantajı ekran kartının yüksek olması o kadar. İlerde elindekini satıp daha iyi ekran kartı alırsın daha rahat olur. 7700xt de 1080p için çok yeterli bir kart.
  13. Elysia

Yardım %60 RGB klavye önerisi

ben alıcağım klavyeyi kesinleştirdim. Bütçeyi arttırıp Reddragon k617 siparişi verdim. 1250 TL'ye denk geldi.
  14. Elysia

Yurtiçinden alabileceğim varmi? Trendyol hepsiburada vs.
  15. Elysia

%60 veya az daha büyük modellerden olabilir ama numpad tuşlarının olmasını istemiyorum. Kablolu veya kablosuz olması fark etmez. Rengide fark etmez beyaz olursa daha iyi olur ama en önemlisi aydınlatması bölgesel değil ayarlanabilir RGB olsun. Marka takıntım yok önerilerinizi bekliyorum. Bütçe...
  16. Elysia

Windows 11 çok kasıyor.

i7 de hangi i7? Onun harici 4 GB ram ile windows 10a bile geçilmez. Ekran kartıda çok eski ve düşük.
  17. Elysia

bu anakarta amd işlemci takılır mı

takılamaz soket farklı.
  18. Elysia

Valorantı Hard diskten ssdye yüklemeli miyim

artık yükleyin şu oyunu ssdye ve daha fazla rahatsız etmeyin şu forumu.
  19. Elysia

Valorantı Hard diskten ssdye yüklemeli miyim

Bu konuyu kaçıncı açışınız? 2 gündür aynı resimlerle aynı sorunu görüyorum.
  20. Elysia

Yardım edinnn monitör tavsiyesi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r25i-30-67b7gacbtk-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,393944493.html
Geri