Arama sonuçları: *

1. Akanizzm

Bilgisayarım birden kapanıyor ve Dram ışığı yanık kalıyor sesler geliyor

Merhabalar sistemime durup duruken böyle bir sorun oluştu. Normal kullanımda rastgele bir zamanda kendini bir anda resetliyor ve dram ışığında kalıyor. Bu sırada garip bir ses çıkıyor. RGB'ler yanmaya devam ediyor ancak kasayı sadece psu şalteri ile kapatabiliyorum. Tekrar çalıştırdığımda ise...
  2. Akanizzm

Emek Kokan Asus Tuf Projem

Hocam sanırım senin projeyi ben tamamladım
  3. Akanizzm

Lian Li UNI FAN TL WIRELESS LCD nasıl?

Asus TUF GT502 var ve buna Lian Li UNI FAN TL WIRELESS LCD dizmek istiyorum. LCD olması şart değil ancak Şekil, H₂O ve CFM değeri olarak olarak güzel duruyor. Bu fan güzel mi yoksa başka bir fan öneriniz var mı?
  4. Akanizzm

Çözüldü✓ 2k monitör mü yoksa 1080p mi almalıyım

Ekran kartınız nedir?
  5. Akanizzm

Aura Sync destekli kasa fanı arıyorum

Asus TUF GT502 plus ve Asus TUF LC II 360 sahibiyim. Sıvı soğutucunun ve kasanın tüm yanlarını aynı yapmak istiyorum. Asus TUF TR120 düşündüm ancak Reverse olarak piyasada yok. Sadece beyazı var. H2O değeri 3 üzeri fan arıyorum. 6 reverse 4 normal olmak üzere toplam 10 adet fan alacağım. Varsa...
  6. Akanizzm

Yardım Asus TUF B650-E WIFI ARGB pinleri çalışmıyor.

Arkadaşlar selam. Durup dururken argb pinleri çalışmamaya başladı. Sebebi nedir?
  7. Akanizzm

Ethernet ile internet hızı düşük geliyor.

Merhabalar arkadaşlar. Asus TUF B650-E WIFI anakartım bulunmakta. WIFI ile 1000mbps alırken ethernet ile 100mbps alıyorum. Ara sıra kendi kendine düzeliyor ama sebebini bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Akanizzm

Yardım Ayarlardan HDR açınca yazılar aşırı keskinleşiyor.

Arkadaşlar selam. Asus TUF VG27AQL3A monitör sahibiyim. Bu monitörün HDR desteği var ve windowsun ayarlarından açtığımda aşırı keskin ve keskinlikten dolayı artık bulanık gözüküyor. Bunun düzeltme yöntemi var mı?
  9. Akanizzm

Kablosuz mouse önerisi

Scroll butonu kronik sorunlu
  10. Akanizzm

Yardım İTOPYA AYIPLI EKRAN KARTI

Hocam böyle durumları direkt firma ile konuşup sonra mı burada konu açsanız?
  11. Akanizzm

Yardım HayDay arkadaşlar ile pazar yeri doldurma

Arkadaş ekleyerek pazar yerinde slot alabiliyoruz. Oynayanlar ile ekleşerek pazar yeri kazanalım. https://link.haydaygame.com/?action=OpenSCID&p=08-f73bf979-8c0b-496c-bfcf-9a4fc04e067d
  12. Akanizzm

Yardım Gigabyte Aorus 15 klavyesi kendi kendine çalışmıyor.

Bilgisayarı 1 aydır kullanmıyordum. Açtığımda klavyenin ışıkları yanıyor ancak yazamıyorum. Klavyenin ışıkları uyku moduna geçince klavyeye basıyorum ve ışıkları uyku modundan çıkıyor. Aygıt yöneticisinden klavye driverını silip yeniden başlattım ve düzelmedi. Aygıt yöneticisinden evrensel seri...
  13. Akanizzm

Kulakiçi kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar selam. Kaliteli bir kulaklık arıyorum. Telefonda kullanacağım ve sadece müzik ve video izlemek için kullanacağım.
  14. Akanizzm

Bana oyun için ideal bir laptop lazım.

Başlıkta belirttiğim gibi güzel bir cihaz bulabilir miyim?
  15. Akanizzm

Çözüldü✓ HAZIR PC ALDIM 5 FANDAN 1 TANESİ DÖNÜYOR

Hocam fanların kontrolünü anakarta bağlamış olmayasın? Isınmadığın sürece çalıştırmıyordur belki de
  16. Akanizzm

Diğer fanların ne fanı?
  17. Akanizzm

Sıvı soğutucuda mı 5 fan var?
  18. Akanizzm

ASUS rog gladius 3 Aimpoint için Mousepad Önerisi

Classic'te yaşadım. Milim kaldırsam görmüyordu. Ani hareketlerde hafif kaldıran biriyim ve o mousepadte görmedi.
Geri