Arama sonuçları: *

1. N

🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

hiç oyun oynamadığım için KTC aldım. 7ms 100 hz. Fazeon'un şu ışık sızması panel açıklığı can sıkıcı kronik bir sorun gibi duruyor. Özellikle sağ alt köşedeki herkeste var.
  2. N

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Görüntü işlemcisi gerçekten kötü, ne kadar ekmek o kadar köfte durumu. Hızlı sahne performansı nedeniyle iade ettim. 6 yıllık Samsung televizyonum bu konuda fersah fersah ileride. Geri kalanlara başarılar.
  3. N

Bu sünger yapıştırma işi sanırım bir bana amatörce ve komik geliyor. Herkes baya bir kanıksamış.
  4. N

Black Friday'de benim tahminim 27 bin üzerinden 2 bin visa kampanyası olacak (hepsiburada). 25 bin, hatta cüzi bir ekstrayla 24 bine inebilir. Firma değil, satıcı kaynaklı olacağına inanıyorum. Firmanın daha da ucuza satması mümkün değil, ama hepsiburada ve amazon'un bunu yapması pekala mümkün...
  5. N

Farklı bir forumda işlemci'nin yetersizliği (güç ve yazılım) nedeniyle görüntü yumuşatmanın kötü olduğu, samsung lg tcl gibi televizyonların gerçekleştirdiği görüntü yumuşatmayı (kare kare atlamayı azaltan) gerçekleştiremediği söylenmiş. 60 Hz üzerinden karşılaştırma yapılmış. Kısaca bunun 60 hz...
  6. N

Ürünü akşam aldım, kargolanmış, yarın teslim gözüküyor. Lokasyon istanbul diye herhalde.
  7. N

Evet yalnız şöyle bir fark var hocam, o zaman ilk defa listelenmişti. Şimdi indirimli fiyat yükseltildi. Ben amazon'un bu tip işler yaptığında genellikle eski indirimli fiyatın üzerine üç beş bir şeyler koyduğunu gördüm hep. Düşeceği kesin de kaça düşer orası meçhul.
  8. N

ben zam gelmesine rağmen gelir gelmez sepete attığım için 27 bin alabildim. Aslında almayacaktım. Resmen zam psikolojisiyle aldım. Amazon'da sepetteki ürünün bir süre fiyatı güncellenmiyor, aklınızda bulunsun. Benim tahminin 30 bin civarına indirim olacak. O yüzden bu fiyat girildi. TLC miniled...
  9. N

🔥İndirim Lenovo IdeaPad Gaming 3 R5 7535HS RTX4050 [ 21.799₺]

Acer swift go düşünmediniz mi?
  10. N

Ben de bakıyorum ne alınabilir diye. Asus tuf vardı çok güzel geçenlerde. 24 bin. Ondan başka beğendiğim bir f/p olmadı. Bir de bu ürün bir gün stokta durdu, almadık. Kampanyalar bitiyor, ellerimiz boş :)...
  11. N

https://psref.lenovo.com/Detail/IdeaPad/IdeaPad_Gaming_3_15ARH7?M=82SB00T0TR Tüm özellikleri burada var. 85w ekran kartı, 45% NTSC, 120Hz. Panel kötü, ekran kartı gücü kısıtlı. Fiyat ondan ucuz anladığım kadarıyla.
  12. N

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

Nasıl olduysa 22:05:05'de aldım. Çıkar çıkmaz ödeme ekranına gelmiştim, düşünürken stok bitince ödeme yapmayı denedim ve sipariş oluşturuldu. Gördüğüm kadarıyla benim sipariş zamanı epey geç olmuş. Haliyle stokta olmayan bir sistemi almış olabilirim. İptal edilir mi dersiniz?
Geri