Arama sonuçları: *

1. H

180hz monitörde 120hz alabiliyorum yardıma ihtiyacım var

bilmiyorum ben sadece sorunu söyledim
  2. H

180hz monitörde 120hz alabiliyorum yardıma ihtiyacım var

2 hdmi kablosu var birini ucuza birini de biraz pahalı ya almıştım pahalı olan 180 hz i destekliyor ucuz olan 120 ye bile çıkmıyor tam bilmiyorum ama 180hz destekleyen hdmi kablosu alman lazım sorun kesinlikle kablodan diyebilirim
  3. H

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

amd nin cekirdek sayisi az intel in fazla genellikle zbrush ve blender gibi programlar da modelleme yaparken cekirdek sayisi onemli, tabi tek cejirdek performnsi da onemli ama bu fiyata 6 cekirdekli amd kullanmak istemiyorum 10 cekirdekli intel islemci işimi görür
  4. H

Bu sistem alinir mi?

Alinir mi sizce?
  5. H

Bu sistem alinir mi?

Tamamen modelleme ve render icin kullanacagim fiyat max 50 bin
  6. H

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

max 50k, render ve 3d işler için odaklı intel+ nvidia sistem
  7. H

40 bin tl max butce toplama bilgisayar

Merhaba daha once konu acmistim bilgisayar alicaktim telefonum bozuldugu icin ve simdilik gtx 1050 ti işimi gordugu icin bilgisayar yerine telefon aldim simdi de bilgisayar almayi dusunuyorum amacim sadece modelleme ve cizim yazilimlari icin kullanacagim (blender, maya ,zbrush, photoshop...
  8. H

35-40k sistem tavsiyesi

kendim toplamak isterdim ama anakarttan hiç anlamıyorum rtx 4060 ti ve i5 1440f işimi görür sanırım
  9. H

35-40k sistem tavsiyesi

sitedeki ram, ekran kartı, ssdd gibi ürünlerin markalarını hiç duymadım sıkıntı çıkarır mı? 1730450380 bir de ryzen 5 işlemci de çekirdek sayısı az oyun için çok iyi işlemci olduğunu duydum ama intel i5 1440f in çekirdek sayısı fazla iş için daha ideal değil mi?
  10. H

35-40k sistem tavsiyesi

https://www.incehesap.com/runadia-pbm-hazir-sistem-fiyati-69564/ çoğunlukla 3d modelleme, render ve photoshop da boyama yapmak için kullanacağım tavsiye eder misiniz bu sistemi yoksa daha iyi önerileriniz var mıdır?
  11. H

Viewsonic kvk Garanti

Viewsonic marka monitorum de çizgiler çıkmaya başladı garanti için Viewsonic e mesaj attım site de form doldurdum sonra bana kvk denen bir siteye yönlendirdi buradaki adrese yollayın dediler kargo ücretini ödeyip yolladım bugün kvk kargo yu kabul etmemişne yapabilirim yardımcı olanlara teşekkürler
  12. H

Bu sistem nasıl sizce

https://www.gaming.gen.tr/urun/413920/lunar-4070super-intel-i5-14400f-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 3D Modelleme Yazılımları ve oyun için kullanacağım tavsiye eder misiniz yoksa daha iyi önereceğiniz var mı
  13. H

45k sistem tavsiyesi

ekran kartı markasını hiç duymadım ve işlemci 6 çekirdekli sorun çıkartır mı
  14. H

45k sistem tavsiyesi

Herkese mehabalar bana hazı sistem lazım max 45k ya kadar olur amacım sadece oyun değil Zbrush, Maya, Blender ve Photoshop gibi programlar kullanıyorum tam bilmiyorum ama bu programlar için cpu çekirdek sayısı fazla olması daha iyi gibi bunun için de işlemci intel olması gerekiyor sanırım bazen...
Geri