Arama sonuçları: *

• Users: Dokei
  • Order by date
  1. D

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Şu tw991 kaç tl olur tahmini
  2. D

TEK PC DE İKİ KİŞİLİK OYNANAN OYUNLAR

Hocam bulunca haber ederseniz sevinirim benim denediğim Castle crashers gibi bir şey vardı eğlenceliydi
  3. D

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Hocam düşerse ve haber verirseniz sevinirim cidden o kadar uğraştım ve yetişmedi bir türlü ders çalışmak zor oluyor tablet olmadan kitapların fiyatı da belli
  4. D

❌İndirim Bitti! Havit TW984 ANC TWS Bluetooth 5.4 Kulaklık-4 Mikrofonlu 299TL

İndirim bitmiş hocam siz alınca o yüzden ben de 599 gözüküyor ona itafen yazdım
  5. D

Qcy HT10 Ailbuds Pro 599tl

Hijyen ürünü diye geçmiyor mu
  6. D

Denemenin anlamı yok mu bugün
  7. D

Denicem hocam saolun telefondan yenilemek için napabilirim
  8. D

Sabahtandır sepete eklemeye çalışıyorum stok yok yazıyor n11 de siz ne zaman aldınız
  9. D

Hocam inşallah bitane denk getirirsem çok mutlu olurum denicem o yüzden saolun
  10. D

Az önce gene yetişemedim derslerim için istiyorum bir türlü denk getiremedim sizin gibi insanlardan Allah razı olsun hocam iyi ki varsınız
  11. D

Qcy HT10 Ailbuds Pro 599tl

Hi res sertifikasız versiyonu olmasına rağmen görselde hi red ve ldaclı gösteriyorlar plus modeli galiba hi res ve ldac destekliyor
  12. D

Bir ümit hocam
  13. D

İhtiyacım olmasına rağmen bir türlü denk getiremedim her zaman ben dersteyken stoğa getirdiler nerdeyse
  14. D

❌İndirim Bitti! Qcy Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör -299 TL

Pcye bağlanılır mk kablo ile
  15. D

Xiaomi pad 7 12800tl

Pad 9 yazmak istedin sanırım
  16. D

Ders için tablet önerisi

Hocam yaşadığım yerde 2.eller 0 dan pahalı yoksa ben de 2. El istiyorum fark yaratacak dediğiniz bir tablet için kaç k toplamam lazım dediğim gibi ünide kullanmalık bir şey, oynasam oynasam hafif bir şey oynarım
  17. D

Ders için tablet önerisi

Hocam rica etsem pad 2 ye bakar mısınız
  18. D

Ders için tablet önerisi

Hocam elden olmadığı takdirde 2. El zor komisyon falan o yüzden bulabildiğim tek düzgün tablet redmi pad 2, gelio g100 kullanıyor biraz zayıf gibi diğer türlü özellikleri iyi ve teşekkürler ilgilendiğiniz için
Geri